BBQ-pulled pork burger og passionsfrugtsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-pulled pork burger og passionsfrugtsauce

BBQ-pulled pork burger og passionsfrugtsauce

med bagte kartofler og limecoleslaw

I dag skal vi have pulled pork-burgere, og vi har et trick eller to oppe i ærmet! Kødet får ekstra smag af vores egen BBQ-sauce, og så laver vi en sødmefuld sauce af frisk passionsfrugt, som giver burgeren perfekt balance mellem salt, sødt og syrligt. Hertil coleslaw, kartoffelbåde og mayonnaise til at dyppe hele herligheden i.

Allergener:
Sulfitter
Sennep
Æg
Gluten
Mælk
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Pulled pork

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Lime

1 stk

Gulerod

1 stk

Passionsfrugt

1 stk

Forårsløg

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

500 g

Kartofler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til slaw

1 spsk

Olie til slaw

1 tsk

Sukker til sauce

½ dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4258 kJ
Kalorier (kcal)1018 kcal
Fedt43.1 g
Mættet fedt10.9 g
Kulhydrat115.5 g
Sukker30.8 g
Protein42 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav pulled pork
2

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Tilsæt BBQ-sauce, og træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

Lav coleslaw
3

Riv gulerod groft.

Snit forårsløg fint.

Halver lime.

Bland rødkål, gulerod, forårsløg, et stort skvæt limesaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Lav sauce
4

Halver passionsfrugt, og grav indmad ud. Overfør til en lille gryde.

Tilsæt sukker og vand, og bring i kog.

Kog i 2-3 min, eller indtil tyknet.

Overfør til en lille skål.

Varm boller
5

Imens, del boller på midten.

Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 1-2 min.

Server
6

Fyld boller med pulled pork.

Top med passionsfrugtsauce og coleslaw.

Server med kartofler og mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image