I dag skal vi have pulled pork-burgere, og vi har et trick eller to oppe i ærmet! Kødet får ekstra smag af vores egen BBQ-sauce, og så laver vi en sødmefuld sauce af frisk passionsfrugt, som giver burgeren perfekt balance mellem salt, sødt og syrligt. Hertil coleslaw, kartoffelbåde og mayonnaise til at dyppe hele herligheden i.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Pulled pork
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Lime
1 stk
Gulerod
1 stk
Passionsfrugt
1 stk
Forårsløg
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
500 g
Kartofler
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til slaw
1 spsk
Olie til slaw
1 tsk
Sukker til sauce
½ dl
Vand til sauce
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Tilsæt BBQ-sauce, og træk kødet i strimler med to gafler i gryden.
Riv gulerod groft.
Snit forårsløg fint.
Halver lime.
Bland rødkål, gulerod, forårsløg, et stort skvæt limesaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Halver passionsfrugt, og grav indmad ud. Overfør til en lille gryde.
Tilsæt sukker og vand, og bring i kog.
Kog i 2-3 min, eller indtil tyknet.
Overfør til en lille skål.
Imens, del boller på midten.
Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 1-2 min.
Fyld boller med pulled pork.
Top med passionsfrugtsauce og coleslaw.
Server med kartofler og mayonnaise.