HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconProsciuttosvøbt Zucchini
topBanner
Prosciuttosvøbt zucchini

Prosciuttosvøbt zucchini

med cremet perlecouscous og cherrytomater

Zucchiniens smag forstærkes af prosciuttoens karakteristiske salt- og umamismag. Ved at blive grillet i ovnen får prosciuttoen en dejlig sprød overflade, der kontrasterer den møre zucchini og den cremede ricotta. Serveres med bouillonkogt perlecouscous blandet med spinat, creme fraiche og bagte cherrytomater. Drys med persille og chili, og nyd!

Tags:Under 650 kcal
Allergener:mælkglutenselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

220 g

Zucchini

100 g

Ricotta

(Indeholdermælk)

30 g

Spinat

125 g

Cherrytomater

170 g

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

½ stk

Rosmarin

50 g

Prosciutto

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 stk

Hvidløgsfed

1 g

Chiliflager

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

½ pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2462.1792 kJ
Kalorier (kcal)588.475 kcal
Fedt22.8422 g
Mættet fedt13.1 g
Kulhydrat68.0221 g
Sukker9.4 g
Protein25.2815 g
Salt2.6 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Del zucchini på langs. Grav indmad ud med en ske indtil der er 1 cm tilbage på alle sider, og hak indmad fint. Hak hvidløg fint. Hak rosmarin [1/2 stilk | 1 stilk] fint. Halver cherrytomater. Hak persille [½ pose, 2P] groft.

2

Bland hakket zucchini, hvidløg, rosmarin, ricotta, et nip chiliflager og et nip salt* og peber* i en lille skål. TIP: Undlad chiliflagerne, hvis ikke alle er til stærk mad.

3

Fyld zucchini med ricottablanding. Svøb zucchini i prosciutto, og placer på på en bageplade med bagepapir. Placer cherrytomater ved siden af, og bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre.

4

Bring vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid. Hæld overskydende vand fra.

5

Skyl spinat under koldt vand* i en si. Vend persille (gem lidt til anretning) spinat, creme fraiche [½ pakke, 2P] i gryden med perlecouscous. Smag til med salt* og peber*. Tilsæt cherrytomater, og vend sammen. 

6

Anret perlecouscous og zucchini på tallerkener. Drys med persille og et nip chiliflager.