Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til 2 personer. Start din morgen med en luksuriøs og smuk chiagrød, som laves på ingen tid. Dagens chiagrød får smag og farve af granatæblekerner og toppes med ristede mandler. En god start på dagen!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
50 g
Chiafrø
(Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam, Nøtter)
1 stk
Granatæble
150 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
25 g
Honning
40 g
Mandler
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam, Rug, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre)
Aftenen før:
Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn kernerne med fingrene. Lad kernerne falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl kerner under koldt vand i en si.
Pres halvdelen af granatæble igennem en si, så at saften kan løbe ned i en lille skål. Gem resterende granatæble til næste dag.
Bland chiafrø, granatæblesaft, honning, kokosmælk og et nip salt i en lille skål. Put låg på, og stil i køleskabet natten over.
TIP: Ved at fjerne kerner i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.
Næste morgen:
Tilsæt yoghurt [2 stk] til chiagrød, det giver en mere cremet tekstur.
Hak mandler fint.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist mandler i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Anret chiagrød glas, og top med resterende granatæble og mandler.