
Trask din vej gennem en asiatisk krat af nudler og smag den saftige kylling, der er badet i duggen af honningens sødme. Sammen med skarp ingefær og let brændende chili får du et måltid, der lugter som en drøm, ligner paradis og smager som et mirakel.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 pose
Koriander
2 stk
Forårsløg
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Ingefær
1 stk
Chili
100 g
Nudler
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
12.5 g
Honning
300 g
Kyllingelårfilet
20 g
Peanuts
1 stk
Løg
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Gulerod
1 spsk
Olivenolie
1 spsk
Vand

Bring en gryde med vand* i kog. Riv ingefær. Pres eller hak hvidløg fint. Snit forårsløg og chili fint. Skær lime i både. Skær gulerod (uskrællet) og rødløg i tynde, halve skiver.

Kog nudler [1/3 pakke, 2 pers. | 1/2 pakke, 4 pers.] i 6-7 min. Skyl under koldt vand* i en si. Bland ingefær, hvidløg, chili, sojasauce, honning [½ pakke, 2 pers.], olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] i en lille skål.

Fjern overskydende fedt fra kylling. Skær i strimler. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling, gulerod, rødløg i 6-7 min. Krydr med salt* og peber*.

Hak koriander og peanuts groft.

Tilsæt dressing og 1/2 forårsløg til panden, når kyllingen er færdigstegt. Tilsæt nudler. Vend sammen.

Anret kyllingewok i dybe tallerkener. Top med koriander, peanuts og resterende forårsløg. Server med limebåde.