Trask din vej gennem en asiatisk krat af nudler og smag den saftige kylling, der er badet i duggen af honningens sødme. Sammen med skarp ingefær og let brændende chili får du et måltid, der lugter som en drøm, ligner paradis og smager som et mirakel.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 ml
Koriander
12.5 g
Forårsløg
20 g
Hvidløgsfed
1 stk
Ingefær
1 spsk
Chili
1 spsk
Nudler
(Indeholdergluten)Sojasauce
(Indeholdergluten, soja)Honning
Kyllingelårfilet
Peanuts
(Indeholderjordnødder)Rødløg
Lime
Gulerod
Olivenolie*
Vand*
Bring en gryde med vand* i kog. Riv ingefær. Pres eller hak hvidløg fint. Snit forårsløg og chili fint. Skær lime i både. Skær gulerod (uskrællet) og rødløg i tynde, halve skiver.
Kog nudler [1/3 pakke, 2 pers. | 1/2 pakke, 4 pers.] i 6-7 min. Skyl under koldt vand* i en si. Bland ingefær, hvidløg, chili, sojasauce, honning [½ pakke, 2 pers.], olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] i en lille skål.
Fjern overskydende fedt fra kylling. Skær i strimler. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling, gulerod, rødløg i 6-7 min. Krydr med salt* og peber*.
Hak koriander og peanuts groft.
Tilsæt dressing og 1/2 forårsløg til panden, når kyllingen er færdigstegt. Tilsæt nudler. Vend sammen.
Anret kyllingewok i dybe tallerkener. Top med koriander, peanuts og resterende forårsløg. Server med limebåde.