Skip to main content
Asiatisk inspireret kyllingewok
Asiatisk inspireret kyllingewok

Asiatisk inspireret kyllingewok

med nudler, gulerødder & peanuts

4.0
(221)

Trask din vej gennem en asiatisk krat af nudler og smag den saftige kylling, der er badet i duggen af ​​honningens sødme. Sammen med skarp ingefær og let brændende chili får du et måltid, der lugter som en drøm, ligner paradis og smager som et mirakel.

Tags:
Børnevenlig
Stærk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

2 stk

Forårsløg

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 stk

Chili

100 g

Nudler

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

12.5 g

Honning

300 g

Kyllingelårfilet

20 g

Peanuts

1 stk

Løg

1 stk

Citrusfrugt

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie

1 spsk

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)109 kcal
Energi (kJ)458 kJ
Fedt7.6 g
Mættet fedt1.1 g
Kulhydrat9 g
Sukker5.4 g
Kostfibre1 g
Protein1.4 g
Salt1.9 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med vand* i kog. Riv ingefær. Pres eller hak hvidløg fint. Snit forårsløg og chili fint. Skær lime i både. Skær gulerod (uskrællet) og rødløg i tynde, halve skiver. 

Bland dressing
2

Kog nudler [1/3 pakke, 2 pers. | 1/2 pakke, 4 pers.] i 6-7 min. Skyl under koldt vand* i en si. Bland ingefær, hvidløg, chili, sojasauce, honning [½ pakke, 2 pers.], olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] i en lille skål. 

Steg kylling
3

Fjern overskydende fedt fra kylling. Skær i strimler. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling, gulerod, rødløg i 6-7 min. Krydr med salt* og peber*.

Hak koriander
4

Hak koriander og peanuts groft.

Tilsæt dressing
5

Tilsæt dressing og 1/2 forårsløg til panden, når kyllingen er færdigstegt. Tilsæt nudler. Vend sammen.

Server
6

Anret kyllingewok i dybe tallerkener. Top med koriander, peanuts og resterende forårsløg. Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image