HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Inspireret Kyllingewok
topBanner
Asiatisk inspireret kyllingewok

Asiatisk inspireret kyllingewok

med nudler, gulerødder & peanuts

Trask din vej gennem en asiatisk krat af nudler og smag den saftige kylling, der er badet i duggen af ​​honningens sødme. Sammen med skarp ingefær og let brændende chili får du et måltid, der lugter som en drøm, ligner paradis og smager som et mirakel.

Tags:BørnevenligStærk
Allergener:glutensojajordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 ml

Koriander

12.5 g

Forårsløg

20 g

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 spsk

Chili

1 spsk

Nudler

(Indeholdergluten)

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

Honning

Kyllingelårfilet

Peanuts

(IndeholderjordnødderKan indeholdesesam, nødder)

Rødløg

Lime

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Olivenolie*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)109.3625 kcal
Energi (kJ)457.5727 kJ
Fedt7.5813 g
Mættet fedt1.1 g
Kulhydrat8.9713 g
Sukker5.4 g
Protein1.4125 g
Salt1.9 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med vand* i kog. Riv ingefær. Pres eller hak hvidløg fint. Snit forårsløg og chili fint. Skær lime i både. Skær gulerod (uskrællet) og rødløg i tynde, halve skiver. 

2

Kog nudler [1/3 pakke, 2 pers. | 1/2 pakke, 4 pers.] i 6-7 min. Skyl under koldt vand* i en si. Bland ingefær, hvidløg, chili, sojasauce, honning [½ pakke, 2 pers.], olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] i en lille skål. 

3

Fjern overskydende fedt fra kylling. Skær i strimler. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling, gulerod, rødløg i 6-7 min. Krydr med salt* og peber*.

4

Hak koriander og peanuts groft.

5

Tilsæt dressing og 1/2 forårsløg til panden, når kyllingen er færdigstegt. Tilsæt nudler. Vend sammen.

6

Anret kyllingewok i dybe tallerkener. Top med koriander, peanuts og resterende forårsløg. Server med limebåde.