topBanner
Asiatisk inspireret kyllingewok

Asiatisk inspireret kyllingewok

med nudler, gulerødder & peanuts

Trask din vej gennem en asiatisk krat af nudler og smag den saftige kylling, der er badet i duggen af ​​honningens sødme. Sammen med skarp ingefær og let brændende chili får du et måltid, der lugter som en drøm, ligner paradis og smager som et mirakel.

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutensojajordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Forårsløg

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 stk

Chili

⅓ pakke

Nudler

(Indeholdergluten)

1 pose

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

½ pakke

Honning

1 pakke

Kyllingelårfilet

1 pose

Koriander

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie*

1 spsk

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2510 kJ
Kalorier (kcal)600 kcal
Fedt24 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat53 g
Sukker11 g
Protein40 g
Salt3 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med vand* i kog.

Riv ingefær.

Pres eller hak hvidløg fint.

Snit forårsløg og chili fint.

Skær lime i både.

Skær gulerod (uskrællet) og rødløg i tynde, halve skiver.

2

Kog nudler [1/3 pakke, 2 pers. | 1/2 pakke, 4 pers.] i 6-7 min.

Skyl under koldt vand* i en si.

Bland ingefær, hvidløg, chili, sojasauce, honning [½ pakke, 2 pers.], olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] i en lille skål.

3

Fjern overskydende fedt fra kylling. Skær i strimler.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg kylling, gulerod, rødløg i 6-7 min. Krydr med salt* og peber*.

4

Hak koriander og peanuts groft.

5

Tilsæt dressing og 1/2 forårsløg til panden, når kyllingen er færdigstegt.

Tilsæt nudler. Vend sammen.

6

Anret kyllingewok i dybe tallerkener.

Top med koriander, peanuts og resterende forårsløg.

Server med limebåde.