Asiatisk inspireret kyllingewok
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk inspireret kyllingewok

Asiatisk inspireret kyllingewok

med nudler, gulerødder & peanuts

Trask din vej gennem en asiatisk krat af nudler og smag den saftige kylling, der er badet i duggen af ​​honningens sødme. Sammen med skarp ingefær og let brændende chili får du et måltid, der lugter som en drøm, ligner paradis og smager som et mirakel.

Tags:
Børnevenlig
Stærk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

2 stk

Forårsløg

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 stk

Rød chili

100 g

Nudler

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

12.5 g

Honning

300 g

Kyllingelårfilet

20 g

Peanuts

1 stk

Rødløg

1 stk

Lime

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie

1 spsk

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)109 kcal
Energi (kJ)458 kJ
Fedt7.58 g
Mættet fedt1.1 g
Kulhydrat8.97 g
Sukker5.4 g
Protein1.41 g
Salt1.9 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med vand* i kog. Riv ingefær. Pres eller hak hvidløg fint. Snit forårsløg og chili fint. Skær lime i både. Skær gulerod (uskrællet) og rødløg i tynde, halve skiver. 

Bland dressing
2

Kog nudler [1/3 pakke, 2 pers. | 1/2 pakke, 4 pers.] i 6-7 min. Skyl under koldt vand* i en si. Bland ingefær, hvidløg, chili, sojasauce, honning [½ pakke, 2 pers.], olivenolie* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] i en lille skål. 

Steg kylling
3

Fjern overskydende fedt fra kylling. Skær i strimler. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling, gulerod, rødløg i 6-7 min. Krydr med salt* og peber*.

Hak koriander
4

Hak koriander og peanuts groft.

Tilsæt dressing
5

Tilsæt dressing og 1/2 forårsløg til panden, når kyllingen er færdigstegt. Tilsæt nudler. Vend sammen.

Server
6

Anret kyllingewok i dybe tallerkener. Top med koriander, peanuts og resterende forårsløg. Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image