HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPølseret
topBanner
Pølseret

Pølseret

med pastinakmos, spinat & purløg

Her byder vi på en nyfortolkning af svensk pølseret, der er kendt for at være en børnevenlig klassiker, og her tager vi smagerne til et nyt niveau for en ekstraordinær kulinarisk oplevelse. I denne opskrift smager vi flødesauce til med en krydderiblanding i centralamerikansk stil, kød bouillon, spinat og worcestershire sauce, og lader kartoffel- og pastinakpuréen få farve og smag af ​​friske purløg. Resultatet er både indbydende og lækkert, et rigtigt hit!

Tags:Børnevenlig
Allergener:mælkglutensojasennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Panamad

200 ml

Madlavningsfløde

(Indeholdermælk)

500 g

Kartofler

2 stk

Hvidløgsfed

4 g

Pølse, svine-/oksekød

1 pose

Oksebouillon

1 stk

Purløg

½ dåse

Pastinak

1 stk

Tomatpuré

1 stk

Løg

15 g

Gulerod

30 g

Worcestershire sauce

(Indeholdergluten, soja, sennep)

efter behov

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør* (trin 1)

efter behov

Mælk* (trin 1)

Smør* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)492.155 kcal
Energi (kJ)2059.1765 kJ
Fedt17.2905 g
Mættet fedt10.3 g
Kulhydrat72.9207 g
Sukker21.9 g
Protein12.996 g
Salt1.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Hak purløg fint. Skræl kartofler og pastinak, og skær i 2 cm tern. Kog i 10-15 min, eller indtil møre, og hæld vand fra. Tilsæt en stor klat smør*, mælk* [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt*, og mos med en kartoffelmoser eller gaffel. Vend halvdelen af purløg i gryden.

2

Skær løg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i små tern. Skær pølse i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint.

3

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg pølse, gulerod og løg i 5-6 min, eller indtil løgene er bløde og har taget farve.

4

Tilsæt hvidløg, halvt fp tomatpuré, Panamad, Worcestershire sauce og okseboullion, og rør rundt. Tilsæt madlavningsfløde, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

5

Tilsæt spinat [½ pose, 2P], og rør rundt indtil den er faldet sammen. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret pastinakmos og pølseret i dybe tallerkener. Top med resterende purløg.