topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pølseret

Pølseret

med pastinakmos, spinat & purløg

Her byder vi på en nyfortolkning af svensk pølseret, der er kendt for at være en børnevenlig klassiker, og her tager vi smagerne til et nyt niveau for en ekstraordinær kulinarisk oplevelse. I denne opskrift smager vi flødesauce til med en krydderiblanding i centralamerikansk stil, kød bouillon, spinat og worcestershire sauce, og lader kartoffel- og pastinakpuréen få farve og smag af ​​friske purløg. Resultatet er både indbydende og lækkert, et rigtigt hit!

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Soja
Gluten
Byg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Panamad

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

500 g

Kartofler

2 stk

Hvidløgsfed

200 g

Kålpølse

4 g

Oksebouillon

1 pose

Purløg

1 stk

Pastinak

½ dåse

Tomatpuré

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 1)

2 spsk

Mælk (trin 1)

efter behov

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)492 kcal
Energi (kJ)2059 kJ
Fedt17.3 g
Mættet fedt10.3 g
Kulhydrat72.9 g
Sukker21.9 g
Protein13 g
Salt1.5 g

Fremgangsmåde

Lav pastinakmos
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Hak purløg fint. Skræl kartofler og pastinak, og skær i 2 cm tern. Kog i 10-15 min, eller indtil møre, og hæld vand fra. Tilsæt en stor klat smør*, mælk* [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt*, og mos med en kartoffelmoser eller gaffel. Vend halvdelen af purløg i gryden.

Forbered råvarer
2

Skær løg i tynde, halve skiver. Skær gulerod (uskrællet) i små tern. Skær pølse i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint.

Steg pølse
3

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg pølse, gulerod og løg i 5-6 min, eller indtil løgene er bløde og har taget farve.

Lav sauce
4

Tilsæt hvidløg, halvt fp tomatpuré, Panamad, Worcestershire sauce og okseboullion, og rør rundt. Tilsæt madlavningsfløde, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt spinat
5

Tilsæt spinat [½ pose, 2P], og rør rundt indtil den er faldet sammen. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret pastinakmos og pølseret i dybe tallerkener. Top med resterende purløg.