Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Teriyaki-stegte vegetarstrimler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Teriyaki-stegte vegetarstrimler

Teriyaki-stegte vegetarstrimler

med udonnudler og saltede peanuts

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften skal vi lave teriyaki-stegte veganske strimler med udonnudler, en ret med masser af smag. Udonnudler kommer fra Japan og er tykkere end almindelige nudler. Vi steger veganske strimler, gulerod, løg og pak choi, og krydrer med ingefærpasta, hvidløg og teriyakisauce. Derefter blander vi udonnudler i, og topper med peanuts og chiliflager.

Tags:
Mælkefri
Plantebaseret
Vegetarisk
Plantebaseret
Allergener:
Gluten
Hvede
Jordnødder
Soja
Sennep
Havre

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Pak choi

1 stk

Rødløg

2 stk

Gulerod

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Lime

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)

½ g

Chiliflager

10 g

Ingefærpasta

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2958 kJ
Kalorier (kcal)707 kcal
Fedt26.3 g
Mættet fedt52 g
Kulhydrat82.3 g
Sukker21.6 g
Protein31.2 g
Salt4.9 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.

Hak pak choi groft.

Pres eller hak hvidløg fint. 

Kog nudler
2

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.

Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld reste fra.

Skyl nudler under koldt vand. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Steg veganske strimler
3

Imens, opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg veganske strimler, rødløg og gulerod i 3-4 min, eller indtil let bløde. 

Tilsæt pak choi, ingefærpasta, hvidløg og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk], og lad simre i 2-3 min, eller indtil pak choien er faldet sammen.

Tilsæt nudler
4

Sænk til lav varme.

Tilsæt teriyakisauce, nudler og nudelvand [1 dl | 2 dl], og vend sammen.

Skær lime
5

Imens, skær lime [½ stk, 2P] i både.

Server
6

Anret strimler og nudler i dybe tallerkener. 

Top med peanuts og chiliflager [½ pakke, 2P].

Server med limebåde.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image