
I aften skal vi lave teriyaki-stegte veganske strimler med mienudler, en ret med masser af smag. Vi steger veganske strimler, gulerod, løg og pak choi, og krydrer med ingefærpasta, hvidløg og teriyakisauce. Derefter blander vi nudler i, og topper med peanuts og chiliflager. Så er maden klar!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Pak choi
75 g
Teriyakisauce
(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja)
10 g
Ingefærpasta
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)
2 stk
Hvidløgsfed
½ g
Chiliflager
1 stk
Løg
200 g
Veganske strimler
(Indeholder: Soja Kan indeholde spor af: Æg)
150 g
Mienudler
(Indeholder: Hvede, Gluten)
1 stk
Gulerod, Julienne
1 dl
Gemt nudelvand
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Hak pak choi groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær citrusfrugt i både.

Kog nudler i 4 min, eller indtil bløde.
Gem en smule nudelvand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg veganske strimler, løg og gulerod i 3-4 min, eller indtil let bløde.
Tilsæt pak choi, ingefærpasta, hvidløg og salt, og lad simre i 2-3 min, eller indtil pak choien er faldet sammen.
Sænk til lav varme.
Tilsæt teriyakisauce, nudler og nudelvand, og vend sammen.

Anret nudler i skåle.
Top med peanuts og chiliflager.
Server med citrusfrugt.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.