HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPizza Bianca
topBanner
Pizza bianca

Pizza bianca

med bagt græskar, græsk salatost & salvie

Lav denne pizza bianca med fantastiske smagskombinationer; ovnbagt græskar, rødløg og salvie. Vi topper vores pizza med græsk salatost og rucola, og serverer den med en sprød pæresalat med balsamico.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutenmælksulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

½ stk

Butternutsquash

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

1 pose

Salvie

1 stk

Pizzadej

(Indeholdergluten)

150 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

4 g

Hvide Løjer & Urter

40 g

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

7.5 ml

Rucola

1 stk

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

¼ tsk

Pære

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)891.8525 kcal
Energi (kJ)3731.5107 kJ
Fedt31.7505 g
Mættet fedt15.6 g
Kulhydrat114.6647 g
Sukker13.3 g
Protein19.5502 g
Salt4.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Opvarm en bageplade [2 stk, 4P]. Skær butternutsquash [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern. Fordel på en anden bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min, eller indtil næsten møre.

2

Hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak salvie groft. Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middel varme. Svits hvidløg i 1 min, og tag panden af varmen. Tilsæt creme fraiche, salt* [1/4 tsk I 1/2 tsk], Hvide Løjer & Urter og et nip peber*.

4

Bland salvie og rødløg med en smule olivenolie* i en lille skål. Tag den varme bageplade ud af ovnen. Placer pizzadej på bagepladen, og smør pizzadej med pizzasauce. Top med butternutsquash, rødløg og salvie. TIP: Olien gør at salvie ikke brænder på! 

5

Bag pizza i ovnen i 10-15 min, eller indtil gylden. Skær pære i tynde, halve skiver. Bland balsamico [1/2 pakke, 2P], en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend rucola og pære i skålen.

6

Top pizza med salatost og lidt rucola. Skær pizza ud i mindre stykker. Server med pæresalat.