topBanner
Picadillo de carne

Picadillo de carne

med basmatiris & fraiche

Picadillo de carne er en traditionel ret i mange latinamerikanske lande og på Filippinerne. Basen er altid hakket oksekød og tomat, men resten af ​​ingredienserne kan variere meget. I aften laver vi vores picadillo med peberfrugt, kommen, majs, rødløg og hvidløg. Du får hurtigt den perfekte tacosmag af den færdiglavede krydderiblanding Panamad. Server picadilloen med ris og fraiche, og pynt med purløg.

Tags:Hurtig
Allergener:mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Basmatiris

250 g

Hakket oksekød

1 stk

Grøn peberfrugt

1 stk

Tomat

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

150 g

Majs

½ dåse

Tomatpuré

4 g

Panamad

2 g

Spidskommen, stødt

1 pose

Purløg

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand* (trin 1)

¼ tsk

Salt* (trin 1)

1 dl

Vand* (trin 4)

½ tsk

Salt* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2709 kJ
Kalorier (kcal)648 kcal
Fedt20 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat79 g
Sukker13 g
Protein37 g
Salt4 g
arrow down iconarrow down icon
Gryde
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], rør rundt, og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg. TIP: Fjern ikke låget!

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød med et nip salt* i 4-5 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

3

Skær peberfrugt og tomat i 2 cm tern. Hak løg groft. Hæld væde fra majs. Pres eller hak hvidløg fint.

4

Tilsæt løg, peberfrugt, tomat, tomatpuré [1/2 dåse, 2P], Panamad, og spidskommen [1/2 pakke, 2P] til stegepanden, og steg i 2-3 min. Tilsæt majs, hvidløg, vand* [1/2 dl | 1 dl], salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*, og steg videre i 3-4 min.

5

Hak purløg groft. Tilsæt ris til stegepanden, og vend sammen. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret piccadillo de carne i dybe tallerkener. Top med en klat fraiche. Drys med purløg.