topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Picadillo de carne

Picadillo de carne

med basmatiris & fraiche

Picadillo de carne er en traditionel ret i mange latinamerikanske lande og på Filippinerne. Basen er altid hakket oksekød og tomat, men resten af ​​ingredienserne kan variere meget. I aften laver vi vores picadillo med peberfrugt, kommen, majs, rødløg og hvidløg. Du får hurtigt den perfekte tacosmag af den færdiglavede krydderiblanding Panamad. Server picadilloen med ris og fraiche, og pynt med purløg.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 dåse

Majs

4 g

Panamad

1 stk

Tomat

250 g

Hakket oksekød

2 g

Spidskommen, stødt

2 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

1 pose

Purløg

1 stk

Grøn peberfrugt

½ dåse

Tomatpuré

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 dl

Vand (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)654 kcal
Energi (kJ)2736 kJ
Fedt19.44 g
Mættet fedt8.2 g
Kulhydrat81.27 g
Sukker14.4 g
Protein37.14 g
Salt4.7 g

Redskaber

•Stegepande
•Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], rør rundt, og kog under lÃ¥g pÃ¥ lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under lÃ¥g. TIP: Fjern ikke lÃ¥get!

Steg hakket oksekød
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande pÃ¥ middelhøj varme. Steg hakket oksekød med et nip salt* i 4-5 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, nÃ¥r det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Skær peberfrugt og tomat i 2 cm tern. Hak løg groft. Hæld væde fra majs. Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grøntsager
4

Tilsæt løg, peberfrugt, tomat, tomatpuré [1/2 dÃ¥se, 2P], Panamad, og spidskommen [1/2 pakke, 2P] til stegepanden, og steg i 2-3 min. Tilsæt majs, hvidløg, vand* [1/2 dl | 1 dl], salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*, og steg videre i 3-4 min.

Tilsæt ris
5

Hak purløg groft. Tilsæt ris til stegepanden, og vend sammen. Smag til med salt* og peber*. 

Server
6

Anret piccadillo de carne i dybe tallerkener. Top med en klat fraiche. Drys med purløg.