
I aften skal vi lave en skøn perlebygsalat, som blandes med bagt rødløg og peberfrugt. Salaten smagssættes med rucola, persille, citronsaft og olivenolie, og passer perfekt til den stegte paprikakylling og den aromatiske fraichedressing med purløg og hvidløg. Nem, hurtig og frisk aftensmad når det er allerbedst!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
150 g
Perlebyg
(Indeholder: Byg, Gluten Kan indeholde spor af: Hvede, Gluten, Rug)
280 g
Kyllingebryst
1 stk
Bredbladet persille
1 stk
Citron
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Purløg
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder: Selleri, Sennep)
1 stk
Peberfrugt
½ stk
Hvidløgsfed
60 g
Blandet salat
1 stk
Rødløg
10 dl
Vand til perlebyg
1 tsk
Salt til perlebyg
¼ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til kød
½ tsk
Salt til salat
2 spsk
Olie til salat

Forvarm ovnen til 220°C/20°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Tilsæt perlebyg, og sænk til middellav varme. Kog i 20-25 min, eller indtil 'al dente'.
Hæld væde fra.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at perlebyg er kogt, men stadig har en smule bid.

Imens, skær peberfrugt i 2 cm tern.
Skær rødløg i 2 cm både.
Fordel peberfrugt og rødløg på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt, Hello Sunrise og et nip peber i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Hak persille (for sig), purløg og hvidløg fint.
Bland fraiche, hvidløg, purløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Skyl rucola.
Halver citron.
Bland perlebyg, rødløg, peberfrugt, persille, salt, olivenolie, rucola og et stort skvæt citronsaft i en stor skål lige inden servering.
Skær kylling i tynde skiver.

Anret kylling og perlebygsalat på tallerkener.
Top kylling med purløgsdressing.