topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pastasalat

Pastasalat

med basilikum & avocadodressing

Denne fyldige pastasalat indeholder smukke pastasommerfugle, og bagte cherrytomater og rødløg. Salaten blandes med en lækker basilikum- og avocadodressing med ricotta og revet hård ost. Den smukke, farverige salat får ekstra smag og farve ved at toppes med sprøde slikærter.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Peberfrugt

20 g

Finrevet ost

1 pakke

Farfalle

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

1 stk

Avocado

1 pose

Basilikum

125 g

Cherrytomater

50 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

1 stk

Rødløg

1 stk

Citron

75 g

Sukkerærter

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Vand (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)709 kcal
Energi (kJ)2965 kJ
Fedt14.58 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat107.36 g
Sukker14.8 g
Protein24.77 g
Salt0.8 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær rødløg i 1 cm både, og halver cherrytomater. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min eller indtil møre.

Kog pasta
2

Tilsæt pasta til det kogende vand*, og kog i 12-13 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og skyl pasta under koldt vand*. Kom pasta tilbage i gryden, og vend med en smule olivenolie*.

Forbered grøntsager
3

Del slikærter [1/2 pose, 2P] på langs. Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver eller i 2 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Hak basilikum fint. Skær citron i både.

Lav dressing
4

Mos avocado med en gaffel i en skål. Tilsæt ricotta [1/2 pakke, 2P], citronsaft [2 spsk | 4 spsk], hvidløg, en smule olivenolie*, vand* [2 spsk | 4 spsk], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*, og pisk til en dressing. Tilsæt basilikum (gem lidt til anretning) og revet ost, og rør godt rundt.

Bland salat
5

Vend pasta og bagte grøntsager i skålen med avocadodressing. Smag til med salt*, peber* og citronsaft.

Server
6

Anret pastasalat i dybe tallerkener. Top med slikærter og resterende basilikum.