HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPasta Caponata
topBanner
Pasta Caponata

Pasta Caponata

med pappardelle, aubergine & timian

Har I aldrig hørt om Pasta Caponata? Så er det på tide, I prøver denne fantastiske blanding af spændende ingredienser. Pappardelle er stor og bred pasta, der minder om fettuccine, og den passer rigtig godt til retter med meget sauce. Aftenens lækre sauce indeholder tomater, aubergine, timian, hvidløg og chili.

Tags:VegetariskUnder 650 kcal
Allergener:selleriægglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

4 g

Pappardelle

(Indeholderæg, gluten)

1 stk

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

½ stk

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Gul peberfrugt

1 stk

Aubergine

2 stk

Rød peberfrugt

1 pose

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

50 g

Timian

1 dl

Chili

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

Ricotta

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)580.6136 kJ
Kalorier (kcal)138.77 kcal
Fedt3.9075 g
Mættet fedt2.1 g
Kulhydrat17.2207 g
Sukker15.8 g
Protein5.8667 g
Salt1.4 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær aubergine [1/2 stk, 2P] og peberfrugter i 1 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Skær løg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skær chili i tynde skiver. Hak timian [2 stilke | 4 stilke] fint. TIP: Hold i toppen af timianstilken, og træk ned med to fingre for at løsne bladene.

3

Bring en stor gryde med vand* i kog, når grøntsagerne har 10 min tilbage i ovnen. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg og timian (gem lidt til anretning), og steg videre i 1 min.

4

Tilsæt hakkede tomater, ricotta [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter og vand* [1 dl I 2 dl] , og lad simre på middel varme i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt pasta og et nip salt* til gryden med kogende vand*, og kog i 4-5 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.

5

Vend bagte grøntsager og pasta i panden med tomatsauce. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk. 

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med chili, revet ost og resterende timian.