HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPankopaneret Svineschnitzel
topBanner
Pankopaneret svineschnitzel

Pankopaneret svineschnitzel

med spicy coleslaw og snittet forårsløg

Server familiens vidunderlige svinekoteletter, som paneres i panko og vores færdiglavede krydderiblanding Panamad. Spændende tilbehør er en stærk coleslaw med majs, agurk, gulerod, kålmix, fraiche, jalapeño og forårsløg.

Tags:Under 650 kcalOne PanHurtigStærk
Allergener:GlutenMælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Agurk

1 stk

Forårsløg

1 stk

Jalapeño

1 stk

Gulerod, lilla

150 g

Majs

4 g

Panamad

30 g

Panko

(IndeholderGluten)

150 g

Snittet salat (kål, savoy, gulerod)

(Kan indeholdeSelleri)

75 g

Yoghurt

(IndeholderMælk)

300 g

Svineschnitzel

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

2 spsk

Hvedemel (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)562 kcal
Energi (kJ)2352 kJ
Fedt23.6 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat42.99 g
Sukker15.5 g
Protein42.96 g
Salt3.6 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Hak agurk groft. Snit forårsløg fint. Flæk jalapeño, fjern kerner, og hak fint. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hæld væde fra majs.

2

Bland Panamad, panko, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et stort nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken. Kom hvedemel [2 spsk | 4 spsk] i en tredje dyb tallerken. Vend svinekød i mel, derefter i æg og til sidst i panering.

3

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Tilsæt ekstra olivenolie ved behov, så kødet ikke sidder fast i panden.

4

Bland majs, agurk, gulerod, snittet salat, yoghurt, salt [1/2 tsk | 1 tsk], jalapeño og halvdelen af forårsløg i en stor skål. Krydr med et nip peber. TIP: Spring jalapeñoen over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

5

Skær schnitzler i tynde skiver.

6

Anret coleslaw på tallerkener. Top med schnitzler. Drys med resterende forårsløg.