topBanner
Pankopaneret svinekød

Pankopaneret svinekød

med hvidløgsris, broccoli & asiatisk mayodressing

Paneret mad er syndigt godt og som regel altid en favorit blandt børn i alle aldre, så hvad med at servere paneret svinekød i asiatisk stil i aften? Her kombinerer vi med hvidløgsstegte grøntsager, aromatisk hvidløgsris og spændende asiatisk mayodressing. Denne opskrift er lige så meget en oplevelse som et mættende måltid.

Tags:Børnevenlig
Allergener:sesamglutensojaægsennepmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

10 g

Sesamfrø

(Indeholdersesam)

2 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

1 stk

Gulerod

250 g

Broccoli

300 g

Svineschnitzel

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholdersesam, gluten, soja)

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

spsk

Smør* (trin 1)

(Indeholdermælk)

1 stk

Æg* (trin 4)

(Indeholderæg)

¼ tsk

Salt* (trin 1)

¼ tsk

Salt* (trin 4)

3 dl

Vand* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3423 kJ
Kalorier (kcal)818 kcal
Fedt33 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat81 g
Sukker10 g
Protein47 g
Salt3 g
arrow down iconarrow down icon
Gryde
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits halvdelen af hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Skær broccoli i små buketter. Skær svinekød i 2 cm tykke strimler på et andet skærebræt. Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og broccoli i 5-6 min. Tilsæt resterende hvidløg, og steg i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*, overfør til en skål, og dæk til med låg. TIP: Tilsæt et skvæt vand til panden, så tilberedes grøntsagerne hurtige.

4

Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken. Bland panko med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en anden dyb tallerken. Vend svinekød i æg og derefter i panko. Stil til side på en tallerken.

5

Hæld olivenolie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden.

6

Anret hvidløgsris, svinekød og grøntsager på tallerkener. Dryp med asiatisk mayodressing. Drys med sesamfrø.