HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPaneret Sej
topBanner
Paneret sej

Paneret sej

med fennikelsalat & fritter

Hvordan lyder hjemmelavede fiskepinde og hjemmelavede pommes frites til aftensmad? Her er en simpel opskrift, der vil guide dig trin for trin, så du lykkes galant med disse favoritter. Server med en forfriskende salat af anis smagende fennikel, appelsin og kålblanding, samt sennep aioli. Det her smager altså virkelig godt, hvis vi selv må sige det!

Tags:HurtigUnder 650 kcal
Allergener:glutenfiskægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

40 g

Kartofler

4 g

Kørvel

12 g

Sej

(Indeholderfisk)

1 stk

Fennikel

Appelsin

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

Hvide Løjer & Urter

Sennep

(Indeholdersennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

(Indeholderæg)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)916.3378 kJ
Kalorier (kcal)219.01 kcal
Fedt15.391 g
Mættet fedt1.7 g
Kulhydrat13.8805 g
Sukker1.6 g
Protein5.5865 g
Salt1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Skær appelsin i tern. Snit fennikel [½ stk, 2 pers.] fint. Hak kørvel [½ pose, 2 pers.] fint. Dup fisk tør med køkkenrulle. Skær i 2 cm tykke strimler.

3

Bland panko og Hvide Løjer & Urter med et nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* i en anden dyb tallerken. Vend fisk i æg* og derefter i pankoblanding. Stil til side på en tallerken.

4

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Friter fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og sprød.

5

Bland appelsin, snittet salat, fennikel og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål. Bland aioli, sennep [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.] og kørvel i en lille skål.

6

Anret fisk, fritter og fennikelsalat på tallerkener. Server med sennepsaioli.