topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paneret sej

Paneret sej

med fennikelsalat & fritter

Hvordan lyder hjemmelavede fiskepinde og hjemmelavede pommes frites til aftensmad? Her er en simpel opskrift, der vil guide dig trin for trin, så du lykkes galant med disse favoritter. Server med en forfriskende salat af anis smagende fennikel, appelsin og kålblanding, samt sennep aioli. Det her smager altså virkelig godt, hvis vi selv må sige det!

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

500 g

Kartofler

½ pose

Kørvel

250 g

Sej

½ stk

Fennikel

1 stk

Appelsin

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Kålblanding, skåret

4 g

Hvide Løjer & Urter

12 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)219 kcal
Energi (kJ)916 kJ
Fedt15.39 g
Mættet fedt1.7 g
Kulhydrat13.88 g
Sukker1.6 g
Protein5.59 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Forbered fisk
2

Skær appelsin i tern. Snit fennikel [½ stk, 2 pers.] fint. Hak kørvel [½ pose, 2 pers.] fint. Dup fisk tør med køkkenrulle. Skær i 2 cm tykke strimler.

Paner fisk
3

Bland panko og Hvide Løjer & Urter med et nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* i en anden dyb tallerken. Vend fisk i æg* og derefter i pankoblanding. Stil til side på en tallerken.

Friter fisk
4

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Friter fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og sprød.

Lav fennikelsalat
5

Bland appelsin, snittet salat, fennikel og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål. Bland aioli, sennep [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.] og kørvel i en lille skål.

Server
6

Anret fisk, fritter og fennikelsalat på tallerkener. Server med sennepsaioli.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image