Skip to main content
Paneret sej

Paneret sej

med fennikelsalat & fritter

4.1
(179)

Hvordan lyder hjemmelavede fiskepinde og hjemmelavede pommes frites til aftensmad? Her er en simpel opskrift, der vil guide dig trin for trin, så du lykkes galant med disse favoritter. Server med en forfriskende salat af anis smagende fennikel, appelsin og kålblanding, samt sennep aioli. Det her smager altså virkelig godt, hvis vi selv må sige det!

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

30 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

500 g

Kartofler

½ pose

Kørvel

250 g

Sej

½ stk

Fennikel

1 stk

Appelsin

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

150 g

Kålblanding, skåret

4 g

Hvide Løjer & Urter

12 g

Sennep

(Indeholder: Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

Næringsindhold

Kalorier (kcal)219 kcal
Energi (kJ)916.3 kJ
Fedt15.4 g
Mættet fedt1.7 g
Kulhydrat13.9 g
Sukker1.6 g
Kostfibre0.8 g
Protein5.6 g
Kolesterol0.1 mg
Salt1 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Forbered fisk
2

Skær appelsin i tern. Snit fennikel [½ stk, 2 pers.] fint. Hak kørvel [½ pose, 2 pers.] fint. Dup fisk tør med køkkenrulle. Skær i 2 cm tykke strimler.

Paner fisk
3

Bland panko og Hvide Løjer & Urter med et nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* i en anden dyb tallerken. Vend fisk i æg* og derefter i pankoblanding. Stil til side på en tallerken.

Friter fisk
4

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme. Friter fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og sprød.

Lav fennikelsalat
5

Bland appelsin, snittet salat, fennikel og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål. Bland aioli, sennep [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.] og kørvel i en lille skål.

Server
6

Anret fisk, fritter og fennikelsalat på tallerkener. Server med sennepsaioli.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image