topBanner
Paneret sej

Paneret sej

med fennikelsalat & fritter

Hvordan lyder hjemmelavede fiskepinde og hjemmelavede pommes frites til aftensmad? Her er en simpel opskrift, der vil guide dig trin for trin, så du lykkes galant med disse favoritter. Server med en forfriskende salat af anis smagende fennikel, appelsin og kålblanding, samt sennep aioli. Det her smager altså virkelig godt, hvis vi selv må sige det!

Tags:HurtigUnder 600 kcal
Allergener:glutenfiskægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

500 g

Kartofler

½ pose

Kørvel

250 g

Sej

(Indeholderfisk)

½ stk

Fennikel

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

1 stk

Appelsin

1 tsk

Sennep

(Indeholdersennep)

150 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

4 g

Hvide Løjer & Urter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2402 kJ
Kalorier (kcal)574 kcal
Fedt17 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat75 g
Sukker16 g
Protein34 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Skær kartofler (uskrællet) til fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen.

Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Skær appelsin i tern.

Snit fennikel [½ stk, 2 pers.] fint.

Hak kørvel [½ pose, 2 pers.] fint.

Dup fisk tør med køkkenrulle. Skær i 2 cm tykke strimler.

3

Bland panko og Hvide Løjer & Urter med et nip salt* og peber* i en dyb tallerken.

Pisk æg* i en anden dyb tallerken.

Vend fisk i æg* og derefter i pankoblanding. Stil til side på en tallerken.

4

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien op ved middelhøj varme.

Friter fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og sprød.

5

Bland appelsin, snittet salat, fennikel og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

Bland aioli, sennep [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.] og kørvel i en lille skål.

6

Anret fisk, fritter og fennikelsalat på tallerkener.

Server med sennepsaioli.