Let anker og gå på en gastronomisk aftentur sammen med sprød mandelpaneret mørksej og velduftende rosmarinkartofler. Ro gennem den cremede dilddressing og nyd, når smagene krydsbefrugtes i din mund. Med denne opskrift er det umuligt ikke at længes efter endnu en bid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
1 stk
Rosmarin
1 stk
Hvidløgsfed
20 g
Finrevet ost
1 stk
Citron
250 g
Sej
½ pose
Dild
75 g
Fraiche
stk
Agurk
1 stk
Agurk, piccolo
75 g
Blandet salat
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1.33 spsk
Smør
1 stk
Æg
½ spsk
Olivenolie
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm tern. Hak rosmarin fint. Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir. Drys med 1/2 rosmarin. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i 25-30 min.
Hak hvidløg fint. Bland hvidløg, panko, revet ost, olivenolie* [1/2 spsk, 2 pers. | 1 spsk, 4 pers.] og resterende rosmarin i en dyb tallerken. Krydr med salt* og peber*. Pisk æg* i en anden dyb tallerken.
Dup fisk tør med køkkenrulle. Vend fisk i æg* og derefter i pankoblanding. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg fisk i 3-4 min på hver side.
Skær citron i både. Hak dild fint. Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.], dild og et skvæt i citronsaft i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.
Skær agurk i tynde, halve skiver. Bland agurk, salat og et skvæt olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.
Anret fisk, kartofler, salat og dilddressing på tallerkener.