topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paneret sej

Paneret sej

med rosmarinkartofler, salat & dilddressing

Let anker og gå på en gastronomisk aftentur sammen med sprød mandelpaneret mørksej og velduftende rosmarinkartofler. Ro gennem den cremede dilddressing og nyd, når smagene krydsbefrugtes i din mund. Med denne opskrift er det umuligt ikke at længes efter endnu en bid.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Rosmarin

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

1 stk

Citron

250 g

Sej

½ pose

Dild

75 g

Fraiche

stk

Agurk

1 stk

Agurk, piccolo

75 g

Blandet salat

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

1 stk

Æg

½ spsk

Olivenolie

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)198 kcal
Energi (kJ)829 kJ
Fedt14.84 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat11.58 g
Sukker0.7 g
Protein4.86 g
Salt0.2 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm tern. Hak rosmarin fint. Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir. Drys med 1/2 rosmarin. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i 25-30 min.

Lav pankoblanding
2

Hak hvidløg fint. Bland hvidløg, panko, revet ost, olivenolie* [1/2 spsk, 2 pers. | 1 spsk, 4 pers.] og resterende rosmarin i en dyb tallerken. Krydr med salt* og peber*. Pisk æg* i en anden dyb tallerken. 

Paner fisk
3

Dup fisk tør med køkkenrulle. Vend fisk i æg* og derefter i pankoblanding. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg fisk i 3-4 min på hver side.

Bland dilddressing
4

Skær citron i både. Hak dild fint. Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.], dild og et skvæt i citronsaft i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

Bland salat
5

Skær agurk i tynde, halve skiver. Bland agurk, salat og et skvæt olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret fisk, kartofler, salat og dilddressing på tallerkener.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image