topBanner
Paneret sej

Paneret sej

med rosmarinkartofler, salat & dilddressing

Let anker og gå på en gastronomisk aftentur sammen med sprød mandelpaneret mørksej og velduftende rosmarinkartofler. Ro gennem den cremede dilddressing og nyd, når smagene krydsbefrugtes i din mund. Med denne opskrift er det umuligt ikke at længes efter endnu en bid.

Allergener:mælkægfiskgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

1 stalk

Rosmarin

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

1 stk

Citron

250 g

Sej

(Indeholderfisk)

½ pose

Dild

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 stk

Agurk

1 pose

Blandet salat

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie*

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)

20 g

Smør*

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3236 kJ
Kalorier (kcal)774 kcal
Fedt45 g
Mættet fedt14 g
Kulhydrat62 g
Sukker9 g
Protein36 g
Salt1 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm tern.

Hak rosmarin fint.

Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir. Drys med 1/2 rosmarin. Dryp med en smule olivenolie. Krydr med salt og peber*. Vend sammen.

Bag i 25-30 min.

2

Hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, panko, revet ost, olivenolie [1/2 spsk, 2 pers. | 1 spsk, 4 pers.] og resterende rosmarin i en dyb tallerken. Krydr med salt og peber*.

Pisk æg* i en anden dyb tallerken.

3

Dup fisk tør med køkkenrulle.

Vend fisk i æg* og derefter i pankoblanding.

Opvarm en smule olivenolie og en klat smør i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg fisk i 3-4 min på hver side.

4

Skær citron i både.

Hak dild fint.

Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.], dild og et skvæt i citronsaft i en lille skål.

Krydr med salt og peber.

5

Skær agurk i tynde, halve skiver.

Bland agurk, salat og et skvæt olivenolie* i en skål.

Krydr med salt og peber.

6

Anret fisk, kartofler, salat og dilddressing på tallerkener.