HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPaneret Sej
topBanner
Paneret sej

Paneret sej

med rosmarinkartofler, salat & dilddressing

Let anker og gå på en gastronomisk aftentur sammen med sprød mandelpaneret mørksej og velduftende rosmarinkartofler. Ro gennem den cremede dilddressing og nyd, når smagene krydsbefrugtes i din mund. Med denne opskrift er det umuligt ikke at længes efter endnu en bid.

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælkægfiskgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

30 g

Kartofler

1.33 spsk

Rosmarin

1 stk

Hvidløgsfed

½ spsk

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

Citron

Sej

(Indeholderfisk)

Dild

Fraiche

(Indeholdermælk)

Agurk

Blandet salat

Panko

(Indeholdergluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

(Indeholdermælk)

Æg*

(Indeholderæg)

Olivenolie*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)829.2609 kJ
Kalorier (kcal)198.1981 kcal
Fedt14.8348 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat11.58 g
Sukker0.7 g
Protein4.8595 g
Salt0.2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm tern. Hak rosmarin fint. Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir. Drys med 1/2 rosmarin. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i 25-30 min.

2

Hak hvidløg fint. Bland hvidløg, panko, revet ost, olivenolie* [1/2 spsk, 2 pers. | 1 spsk, 4 pers.] og resterende rosmarin i en dyb tallerken. Krydr med salt* og peber*. Pisk æg* i en anden dyb tallerken. 

3

Dup fisk tør med køkkenrulle. Vend fisk i æg* og derefter i pankoblanding. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg fisk i 3-4 min på hver side.

4

Skær citron i både. Hak dild fint. Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.], dild og et skvæt i citronsaft i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

5

Skær agurk i tynde, halve skiver. Bland agurk, salat og et skvæt olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

6

Anret fisk, kartofler, salat og dilddressing på tallerkener.