Skip to main content

Pandestegte grøntsagsgyoza

med asiatisk coleslaw og ponzudressing

Glæd dig til sprøde grøntsagsgyoza med en aromatisk coleslaw af spidskål, ingefær og gulerod i aften. Vores saftige gyoza serveres med jasminris, stegt broccolini og en citrussyrlig ponzudressing, der balancerer retten perfekt. Et lækkert måltid for store og små med inspiration fra det asiatiske køkken.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Spis mig først
Mere grønt
Allergener:
Gluten
Soja
Hvede
Sesam
Sulfitter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Gyoza med grøntsager

(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede Kan indeholde spor af: Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Bløddyr, Jordnødder, Sesam)

150 g

Jasminris

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Citrusfrugt

10 g

Ingefærpasta

1 stk

Agurk

1 stk

Forårsløg

1 g

Chiliflager

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede, Sesam)

15 ml

Ponzudressing

(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede, Sulfitter)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Jordnødder, Nøtter)

20 ml

Sojasauce med lavt saltindhold

(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede)

100 g

Broccolini

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ dl

Vand til gyoza

1 spsk

Vand til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)3072 kJ
Kalorier (kcal)734 kcal
Fedt27.8 g
Mættet fedt2.6 g
Kulhydrat106.6 g
Sukker14.3 g
Kostfibre10.1 g
Protein21.8 g
Salt4.3 g
Trans Fat0.1 g
Potassium358.5 mg
Calcium58.1 mg
Iron1.2 mg

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg broccolini
2

Opvarm en smule olivenolie i en melemstor stegepande på middelhøj varme. 

Steg broccolini i 5-6 min, eller indtil bløde.

Overfør til en tallerken.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så bliver de hurtigere færdige.

Lav coleslaw
3

Imens, halver citrusfrugt.

Skær agurk i tynde stave. 

Skræl gulerod til lange, tynde bånd.

Bland ingefærpasta, gulerod, agurk og spidskål, et skvæt citrusfrugtsaft, asiatisk mayonnaise og et nip salt og peber i en stor skål. 

Steg gyoza
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg gyoza med den flade side nedad i 2-3 min, eller indtil bunden er gylden.

Tilsæt vand, og lad dampe under låg i 3 min.

Fjern låg, og fortsæt med at stege indtil vandet er fordampet og gyozaerne er sprøde i bunden.

TIP: Har du ikke et låg? Brug sølvpapir til at dække med i stedet! 

Lav dressing
5

Imens, snit forårsløg fint. 

Bland ponzudressing, sojasauce, sesamfrø, vand, chiliflager og forårsløg. 

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

6

Kom hver portion ris i en lille skål, og pres let sammen. Placer en tallerken ovenpå, og vend på hovedet, så risen får form som en kuppel. Fortsæt med risen til resten af portionerne.

Top med gyoza, broccolini og asiatisk coleslaw.

Dryp med ponzudressing i en lille skål. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image