Glæd dig til sprøde grøntsagsgyoza med en aromatisk coleslaw af spidskål, ingefær og gulerod i aften. Vores saftige gyoza serveres med jasminris, stegt broccolini og en citrussyrlig ponzudressing, der balancerer retten perfekt. Et lækkert måltid for store og små med inspiration fra det asiatiske køkken.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
200 g
Gyoza med grøntsager
(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede Kan indeholde spor af: Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Bløddyr, Jordnødder, Sesam)
150 g
Jasminris
150 g
Spidskål, skåret
1 stk
Citrusfrugt
10 g
Ingefærpasta
1 stk
Agurk
1 stk
Forårsløg
1 g
Chiliflager
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede, Sesam)
15 ml
Ponzudressing
(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede, Sulfitter)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Jordnødder, Nøtter)
20 ml
Sojasauce med lavt saltindhold
(Indeholder: Gluten, Soja, Hvede)
100 g
Broccolini
1 stk
Gulerod
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
½ dl
Vand til gyoza
1 spsk
Vand til sauce

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Opvarm en smule olivenolie i en melemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg broccolini i 5-6 min, eller indtil bløde.
Overfør til en tallerken.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, så bliver de hurtigere færdige.

Imens, halver citrusfrugt.
Skær agurk i tynde stave.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd.
Bland ingefærpasta, gulerod, agurk og spidskål, et skvæt citrusfrugtsaft, asiatisk mayonnaise og et nip salt og peber i en stor skål.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg gyoza med den flade side nedad i 2-3 min, eller indtil bunden er gylden.
Tilsæt vand, og lad dampe under låg i 3 min.
Fjern låg, og fortsæt med at stege indtil vandet er fordampet og gyozaerne er sprøde i bunden.
TIP: Har du ikke et låg? Brug sølvpapir til at dække med i stedet!

Imens, snit forårsløg fint.
Bland ponzudressing, sojasauce, sesamfrø, vand, chiliflager og forårsløg.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Kom hver portion ris i en lille skål, og pres let sammen. Placer en tallerken ovenpå, og vend på hovedet, så risen får form som en kuppel. Fortsæt med risen til resten af portionerne.
Top med gyoza, broccolini og asiatisk coleslaw.
Dryp med ponzudressing i en lille skål.