Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort

HelloFresh

Recipes

Pandestegt steak og rødvinssauce

topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt steak og rødvinssauce

Pandestegt steak og rødvinssauce

med prosciuttosvøbte bønner og kartoffelmos

Frem med det fineste porcelæn, i aften byder vi nemlig på en luksus ret, perfekt til en festlig lørdag aften. Hovedrollen er selvfølgelig supermør, perfekt stegt striploin steak. Er i trætte af bønner i bacon-svøb? Så prøver vi noget nyt og svøber bønnerne med prosciutto i stedet for. Kartoffelmosen ligner måske almindeligt kartoffelmos - men den indeholder også pastinak, hvilket giver en helt ny dimension til mosen. Til sidst topper vi med rødvinssauce med skalotteløg og timian. Lad festen starte!

Tags:
Hvedefri
Proteinrig
Allergener:
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Angus Striploin

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Pastinak

500 g

Kartofler

1 stk

Skalotteløg

1 pose

Timian

300 g

Grønne bønner

25 g

Prosciutto

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mælk (trin 2)

3 spsk

Vand (trin 5)

efter behov

Smør (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)767 kcal
Energi (kJ)3209 kJ
Fedt35.74 g
Mættet fedt12.4 g
Kulhydrat69.24 g
Sukker14.1 g
Protein47.48 g
Salt2.6 g

Fremgangsmåde

Bag bønner
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med et nip salt. Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Skyl bønner under koldt vand i en si. Halver prosciutto [1/2 pakke, 2P] på midten, rul en skive rundt om 6-8 bønner, og placer på en bageplade med bagepapir. Fortsæt med resterende bønner, og dryp med en smule olivenolie. Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil er møre.

Lav kartoffelmos
2

Skræl kartofler og pastinak, og skær i 2 cm tern. Kog i 10-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. Tilsæt mælk [2 spsk | 4 spsk], en stor klat smør og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og mos med en kartoffelmoser eller gaffel. Stil til side med låg for at holde på varmen.

Steg bøffer
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middel varme, og steg i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en foliepakke, og lad hvile. TIP: Steg i yderligere 1-2 min hvis du vil have bøfferne mere stegt.

Steg løg
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middel varme. Hak skalotteløg fint. Steg skalotteløg og timian [2 stilke | 4 stilke] i 2-3 min, eller indtil bløde.

Lav sauce
5

Tilsæt rødvinssauce, vand [3 spsk | 5 spsk] og et stort nip peber, og rør rundt indtil gennemvarmet. Tilsæt kødsaft fra bøfferne, og smag til med salt og peber. Fjern timian fra panden. Skær bøffer i tynde skiver.

Server
6

Anret pastinakmos, bøffer og bønner på tallerkener. Øs rødvinssauce over. Top med frisk timian.