Skip to main content
Pandestegt kyllingebryst og basilikumpesto
Pandestegt kyllingebryst og basilikumpesto

Pandestegt kyllingebryst og basilikumpesto

med frisk mozzarella, prosciutto og panzanella-salat

5.0
(13)

Lad din indre italienske kok tage over, med vores Pandestegt kyllingebryst med panzanella-salat. Denne ret er en ode til Italiens kærlighed til enkel, men smagfuld madlavning - perfekt til når du vil have noget lækkert og nemt.

Allergener:
Æg
Mælk
Hvede
Gluten
Sulfitter
Cashewnødder
Nøtter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

50 g

Prosciutto

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder: Æg)

250 g

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Baguette

(Indeholder: Hvede, Gluten)

125 g

Cherrytomater

1 stk

Agurk

12 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Løg

1 stk

Citrusfrugt

1 stk

Hvidløgsfed

30 g

Basilikumpesto

(Indeholder: Mælk, Sulfitter, Cashewnødder, Nøtter Kan indeholde spor af: Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til kød

Næringsindhold

Energi (kJ)3964 kJ
Kalorier (kcal)947 kcal
Fedt52.5 g
Mættet fedt19.2 g
Kulhydrat48 g
Sukker12.5 g
Kostfibre7.8 g
Protein69.1 g
Salt5.4 g
Potassium499.1 mg
Calcium32.7 mg
Iron1.2 mg

Fremgangsmåde

Lav croutoner
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær brød i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.

Bag i ovnen i 5-7 min, eller indtil sprøde.

Lav panzanella-salat
2

Halver cherrytomater.

Skær agurk i halve skiver.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Bland croutoner, cherrytomater, agurk, løg, balsamico, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Lav prosciutto-roser
3

Halver prosciutto på langs, og rul sammen til små roser.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med Mamas Favorit og salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav pesto
5

Imens, halver citrusfrugt.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland basilikumpesto, et stort skvæt citrusfrugtsaft og hvidløg i en lille skål.

Hæld væde fra mozzarella, og dup tør med køkkenrulle.

Server
6

Anret panzanella-salat i dybe tallerkener.

Top med prosciutto og mozzarella 

Server med kylling.

Dryp kylling og salat med pesto.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image