Ovnstegt svinemørbrad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnstegt svinemørbrad

Ovnstegt svinemørbrad

med søde kartofler og syrlig limeaioli

Dejlig weekendmad eller hverdagsluksus? Du bestemmer! Her byder vi nemlig på en lækker kombination af rigtig gode råvarer, som tilberedes på en festlig måde! Ovnbagte søde kartofler, rødbeder og peberfrugt, som er krydret med vores sydamerikanske krydderiblanding Panamad, og som får selskab i ovnen af saftig svinemørbrad! Vi serverer kød, kartofler og grøntsager med en cremet limeaioli, og så topper vi med forårsløg!

Tags:
Kalorielet
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

450 g

Sød kartoffel

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Løg

2 stk

Rødbede

4 g

Panamad

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Lime

250 g

Svinemørbrad

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)571 kcal
Energi (kJ)2389 kJ
Fedt20 g
Mættet fedt3.5 g
Kulhydrat58.5 g
Sukker20.5 g
Protein34.5 g
Salt2.8 g

Redskaber

Ildfast fad
Bageplade
Rivejern
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler og grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær sød kartoffel (uskrællet), rødbede (uskrællet) og peberfrugt i 2 cm tern og løg i både. 

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Panamad, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Brun kød
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme. 

Krydr svinemørbrad med et nip salt, og brun i 2 min på hver side.

Overfør svinemørbrad til en bageplade med bagepapir.

Ovnsteg kød
3

Steg svinemørbrad øverst i ovnen i 12-15 min. 

Overfør til et skærebræt, og dæk til med sølvpapir indtil servering.

Lav limeaioli
4

Imens, snit forårsløg fint. 

Skær lime i både. 

Bland aioli, et skvæt limesaft og et nip salt og peber i en lille skål.

Skær kød
5

Skær svinemørbrad i 1 cm tykke skiver.

Server
6

Anret svinemørbrad, kartofler og grøntsager på tallerkener. 

Top med forårsløg.

Server med limeaioli og resterende limebåde.