
Ovnstegt svinemørbrad
med søde kartofler og syrlig limeaioli
Dejlig weekendmad eller hverdagsluksus? Du bestemmer! Her byder vi nemlig på en lækker kombination af rigtig gode råvarer, som tilberedes på en festlig måde! Ovnbagte søde kartofler, rødbeder og peberfrugt, som er krydret med vores sydamerikanske krydderiblanding Panamad, og som får selskab i ovnen af saftig svinemørbrad! Vi serverer kød, kartofler og grøntsager med en cremet limeaioli, og så topper vi med forårsløg!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
450 g
Sød kartoffel
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Løg
2 stk
Rødbede
4 g
Panamad
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Lime
250 g
Svinemørbrad
1 stk
Forårsløg
Ikke inkluderet i din måltidskasse
¼ tsk
Salt (trin 1)
Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær sød kartoffel (uskrællet), rødbede (uskrællet) og peberfrugt i 2 cm tern og løg i både.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Panamad, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Krydr svinemørbrad med et nip salt, og brun i 2 min på hver side.
Overfør svinemørbrad til en bageplade med bagepapir.

Steg svinemørbrad øverst i ovnen i 12-15 min.
Overfør til et skærebræt, og dæk til med sølvpapir indtil servering.

Imens, snit forårsløg fint.
Skær lime i både.
Bland aioli, et skvæt limesaft og et nip salt og peber i en lille skål.

Skær svinemørbrad i 1 cm tykke skiver.

Anret svinemørbrad, kartofler og grøntsager på tallerkener.
Top med forårsløg.
Server med limeaioli og resterende limebåde.