Dejlig weekendmad eller hverdagsluksus? Du bestemmer! Her byder vi nemlig på en lækker kombination af rigtig gode råvarer, som tilberedes på en festlig måde! Ovnbagte søde kartofler, rødbeder og peberfrugt, som er krydret med vores sydamerikanske krydderiblanding Panamad, og som får selskab i ovnen af saftig svinemørbrad! Vi serverer kød, kartofler og grøntsager med en cremet limeaioli, og så topper vi med forårsløg!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
450 g
Sød kartoffel
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Rødløg
2 stk
Rødbede
4 g
Panamad
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Lime, økologisk
250 g
Svinemørbrad
1 stk
Forårsløg
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær sød kartoffel (uskrællet), rødbede (uskrællet) og peberfrugt i 2 cm tern og rødløg i 3 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Panamad. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Krydr svinemørbrad med et nip salt* og peber*, og steg i 1-2 min på hver side. Overfør svinemørbrad til et ildfast fad.
Steg svinemørbrad øverst i ovnen i 12-13 min. Overfør til et skærebræt, og dæk til med sølvpapir indtil servering.
Snit forårsløg fint. Riv limeskal, og skær lime i både. Bland aioli, et nip limeskal, et skvæt limesaft og et nip salt* og peber* i en lille skål.
Skær svinemørbrad i 1 cm tykke skiver.
Anret svinemørbrad, kartofler og grøntsager på tallerkener. Drys med forårsløg. Server med limeaioli og resterende limebåde.