HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconOvnstegt Svinemørbrad
topBanner
Ovnstegt svinemørbrad

Ovnstegt svinemørbrad

med søde kartofler og syrlig limeaioli

Dejlig weekendmad eller hverdagsluksus? Du bestemmer! Her byder vi nemlig på en lækker kombination af rigtig gode råvarer, som tilberedes på en festlig måde! Ovnbagte søde kartofler, rødbeder og peberfrugt, som er krydret med vores sydamerikanske krydderiblanding Panamad, og som får selskab i ovnen af saftig svinemørbrad! Vi serverer kød, kartofler og grøntsager med en cremet limeaioli, og så topper vi med forårsløg!

Tags:Under 650 kcal
Allergener:ægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

450 g

Sød kartoffel

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Rødløg

2 stk

Rødbede

4 g

Panamad

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

1 stk

Lime, økologisk

250 g

Svinemørbrad

1 stk

Forårsløg

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)571.67 kcal
Energi (kJ)2391.8672 kJ
Fedt19.5648 g
Mættet fedt3.4 g
Kulhydrat59.3 g
Sukker21.3 g
Protein34.935 g
Salt2.1 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Rivejern
Ildfast fad
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær sød kartoffel (uskrællet), rødbede (uskrællet) og peberfrugt i 2 cm tern og rødløg i 3 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Panamad. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre. 

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Krydr svinemørbrad med et nip salt* og peber*, og steg i 1-2 min på hver side. Overfør svinemørbrad til et ildfast fad.

3

Steg svinemørbrad øverst i ovnen i 12-13 min. Overfør til et skærebræt, og dæk til med sølvpapir indtil servering. 

4

Snit forårsløg fint. Riv limeskal, og skær lime i både. Bland aioli, et nip limeskal, et skvæt limesaft og et nip salt* og peber* i en lille skål.

5

Skær svinemørbrad i 1 cm tykke skiver.

6

Anret svinemørbrad, kartofler og grøntsager på tallerkener. Drys med forårsløg. Server med limeaioli og resterende limebåde.