Ovnstegt svinemørbrad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnstegt svinemørbrad

Ovnstegt svinemørbrad

med søde kartofler og syrlig limeaioli

Dejlig weekendmad eller hverdagsluksus? Du bestemmer! Her byder vi nemlig på en lækker kombination af rigtig gode råvarer, som tilberedes på en festlig måde! Ovnbagte søde kartofler, rødbeder og peberfrugt, som er krydret med vores sydamerikanske krydderiblanding Panamad, og som får selskab i ovnen af saftig svinemørbrad! Vi serverer kød, kartofler og grøntsager med en cremet limeaioli, og så topper vi med forårsløg!

Tags:
Under 650 kcal
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

450 g

Sød kartoffel

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Rødløg

2 stk

Rødbede

4 g

Panamad

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Lime, økologisk

250 g

Svinemørbrad

1 stk

Forårsløg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)572 kcal
Energi (kJ)2392 kJ
Fedt19.56 g
Mættet fedt3.4 g
Kulhydrat59.3 g
Sukker21.3 g
Protein34.94 g
Salt2.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern
Ildfast fad

Fremgangsmåde

Bag kartofler og grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær sød kartoffel (uskrællet), rødbede (uskrællet) og peberfrugt i 2 cm tern og rødløg i 3 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Panamad. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre. 

Brun kød
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Krydr svinemørbrad med et nip salt* og peber*, og steg i 1-2 min på hver side. Overfør svinemørbrad til et ildfast fad.

Ovnsteg kød
3

Steg svinemørbrad øverst i ovnen i 12-13 min. Overfør til et skærebræt, og dæk til med sølvpapir indtil servering. 

Lav limeaioli
4

Snit forårsløg fint. Riv limeskal, og skær lime i både. Bland aioli, et nip limeskal, et skvæt limesaft og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Skær kød
5

Skær svinemørbrad i 1 cm tykke skiver.

Server
6

Anret svinemørbrad, kartofler og grøntsager på tallerkener. Drys med forårsløg. Server med limeaioli og resterende limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image