Har du lyst til at prøve en nyfortolkning af den klassiske remoulade, så prøv vores Ovnbagt laks og karry-æbleremoulade. Her forkæles laksefileten af en hjemmerørt remoulade med vores egen Curry-On og små æblestykker. Nyd den med persillekartofler og hjemmesyltede agurker.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 g
Curry-On
250 g
Laksefilet
(Indeholder Fisk)
1 stk
Citron
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Agurk
400 g
Små kartofler
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 pose
Dild
2 g
Citronpeber
1 stk
Æble
1 pose
Bredbladet persille
½ tsk
Sukker til syltning
1 spsk
Vand til syltning
¼ tsk
Salt til syltning
¼ tsk
Salt til sauce
1 spsk
Smør til kartofler
¼ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til fisk
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Stil til side med låg på.
Skær agurk i tynde skiver.
Halver citron
Bland citronsaft, sukker, vand og salt i en lille skål.
Vend agurk i skålen, og stil til side.
Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med salt og citronpeber.
Placer laks med skindsiden nedad på en bageplade med bagepapir, og bag i 9-10 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.
Imens, hak skalotteløg og æble fint.
Bland skalotteløg, æble, yoghurt, mayonnaise, Curry-On, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Hak dild og persille (adskilt).
Vend kartofler med smør, salt og persille lige inden servering.
Hæld væde fra agurk, tilsæt dild, og vend sammen.
Anret kartofler, laks og agurk på tallerkener.
Server med remoulade.