Kartofler eller pasta? I aften skal du ikke vælge, vi skal nemlig have gnocchi, der regnes for at være en type pasta, men som faktisk indeholder kartofler! Her tilbyder vi en spændende opskrift med gnocchi, der bliver ovnbagt med skønne krydderier! Vi serverer vores gnocchi med stegte balsamicogrøntsager, sprød bacon, spinat, revet ost og cremet pestodressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
350 g
Gnocchi
4 g
Mamas Favorit
140 g
Bacon, tern
2 stk
Tomat
1 stk
Løg
½ stk
Zucchini
2 stk
Hvidløgsfed
12 ml
Balsamico
30 g
Spinat
50 g
Cremet pestodressing
20 g
Finrevet ost
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Fordel gnocchi på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Mamas Favorit og et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil sprøde.
Opvarm en stor, tør stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Skær zucchini [½ stk, 2P] og tomat i 1 cm tern. Skær løg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Steg tomat, zucchini og løg med et nip salt og peber i 4-5 min, eller indtil bløde.
Sænk til middel varme. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min. Tilsæt balsamico, og steg i yderligere 1 min.
Anret gnocchi, grøntsager og bacon i dybe tallerkener. Top med spinat, finrevet ost og pestodressing.