HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconOvnbagt Gnocchi Og Sprød Bacon
topBanner
Ovnbagt gnocchi og sprød bacon

Ovnbagt gnocchi og sprød bacon

med balsamicogrøntsager og pestodressing

Kartofler eller pasta? I aften skal du ikke vælge, vi skal nemlig have gnocchi, der regnes for at være en type pasta, men som faktisk indeholder kartofler! Her tilbyder vi en spændende opskrift med gnocchi, der bliver ovnbagt med skønne krydderier! Vi serverer vores gnocchi med stegte balsamicogrøntsager, sprød bacon, spinat, revet ost og cremet pestodressing.

Tags:Børnevenlig
Allergener:GlutenÆgSulfitterMælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

350 g

Gnocchi

(IndeholderGlutenKan indeholdeSennep, Soja)

4 g

Mamas Favorit

(IndeholderÆg)

140 g

Bacon, tern

2 stk

Tomat

1 stk

Løg

110 g

Zucchini

2 stk

Hvidløgsfed

12 ml

Balsamico

(IndeholderSulfitter)

30 g

Spinat

(Kan indeholdeSelleri)

50 g

Cremet pestodressing

20 g

Finrevet ost

(IndeholderÆg, Mælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)695 kcal
Energi (kJ)2907 kJ
Fedt34.05 g
Mættet fedt10.2 g
Kulhydrat67.87 g
Sukker8.4 g
Protein25.67 g
Salt4.7 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Fordel gnocchi på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Mamas Favorit og et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil sprøde.

 

2

Opvarm en stor, tør stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

 

3

Skær zucchini [½ stk, 2P] og tomat i 1 cm tern. Skær løg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

 

4

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Steg tomat, zucchini og løg med et nip salt og peber i 4-5 min, eller indtil bløde.

 

5

Sænk til middel varme. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min. Tilsæt balsamico, og steg i yderligere 1 min.

6

Anret gnocchi, grøntsager og bacon i dybe tallerkener. Top med spinat, finrevet ost og pestodressing.