Skip to main content
Ovnbagt chorizo-kartoffelsalat
Ovnbagt chorizo-kartoffelsalat

Ovnbagt chorizo-kartoffelsalat

med stegte mandler og cremet salatostedressing

4.0
(131)

Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her byder vi nemlig på et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille jeres sult. Vi frister med ovnbagt chorizo-kartoffelsalat med spinat, tomater og hvidløg. Skønt tilbehør er balsamicoglace, en cremet salatostedressing og stegte mandler.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Nøtter
Sulfitter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Tomat

1 stk

Peberfrugt

200 g

Chorizo-pølse

(Indeholder: Mælk)

60 g

Spinat

(Kan indeholde spor af: Selleri)

4 g

Hvide Løjer & Urter

20 g

Mandler

(Indeholder: Nøtter)

25 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

100 g

Græsk salatost

(Indeholder: Mælk)

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 3)

2 spsk

Vand (trin 4)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)719 kcal
Energi (kJ)3009 kJ
Fedt40.3 g
Mættet fedt16.6 g
Kulhydrat64.6 g
Sukker17.5 g
Kostfibre8.8 g
Protein31.6 g
Salt2.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 20-30 min, indtil gyldne.

Tilsæt peberfrugt og chorizo
2

Skær tomat og peberfrugt i 2 cm tern. 

Skær chorizo i 2 cm skiver.

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag. 

Fordel peberfrugt på bagepladen med kartofler, når de har 15 min tilbage. Vend kartofler og peberfrugt med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter og et stort nip salt og peber, og vend sammen. Top med chorizo, og bag i ovnen i 13-15 min.

Steg mandler
3

Opvarm en mellemstor, tør stegepande på middelhøj varme.

Steg mandler i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en lille skål.

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt balsamico og sukker [1 tsk | 2 tsk], og lad simre i 1 min, eller indtil let tyknet.

Tag panden af varmen.

Lav salatostedressing
4

Bland smuldret salatost, yoghurt og vand [2 spsk | 4 spsk] i en lille skål, og mos til en flydende konsistens med en gaffel.

Hak mandler groft.

Tilsæt spinat
5

Tag bagepladen med grøntsager og chorizo ud af ovnen.

Tilsæt spinat, og vend sammen indtil faldet sammen.

Server
6

Anret chorizo-kartoffelsalat i dybe tallerkener.

Top med tomat.

Dryp med balsamicoglace og salatostedressing.

Drys med mandler.