topBanner
Ovnbagt aubergine

Ovnbagt aubergine

med bulgursalat & kørveldressing

Vi spicer denne ret op med aromatisk kørvel og Central American Style krydderimix, et krydderi med typisk caribiske og latinamerikanske smage, der giver en karakter af både varme og kraft. Den lune bulgursalat er lavet af ovnbagte grøntsager og frisket op med syrlig citron for balance. Server denne enkle vegetariske ret med aubergineskiver, der er grillet i ovnen, og velsmagende kørvel dressing.

Tags:Vegetarisk
Allergener:selleriglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Aubergine, graffiti

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Rødløg

1 stk

Citron

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

8 g

Central American Style

85 g

Bulgur

(Indeholdergluten)

1 pose

Kørvel

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

1 pose

Blandet salat

20 g

Solsikkefrø

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie*

300 ml

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1663 kJ
Kalorier (kcal)398 kcal
Fedt12 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat51 g
Sukker15 g
Protein14 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær aubergine på langs til tynde skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Skær rødløg i både. Riv citronskal. Skær citron i både.

2

Fordel aubergine, peberfrugt og rødløg på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.]. Tilsæt hvidløg, citronskal, 1/2 Central American Style (stærk!), et nip salt og peber. Vend sammen. Bag i ovnen i 20-25.

3

Bring vand, grøntsagsbouillon og resterende Central American Style (stærk!) i kog i en gryde. Tilsæt bulgur. Kog i 2-3 min. Dæk til med låg. Tag gryden af varmen. Lad hvile under låg i 12-15 min.

4

Hak kørvel groft. Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.], 1/2 kørvel og et stort skvæt citronsaft i en lille skål. Krydr med salt og peber.

5

Bland bulgur, salat, et skvæt citronsaft, ovnbagt rødløg, peberfrugt og resterende kørvel i en skål.

6

Anret bulgursalat i dybe tallerkener. Top med aubergine, solsikkefrø og citrondressing. Server med resterende citronbåde.