HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconOvnbagt Aubergine
topBanner
Ovnbagt aubergine

Ovnbagt aubergine

med bulgursalat & kørveldressing

Vi spicer denne ret op med aromatisk kørvel og Central American Style krydderimix, et krydderi med typisk caribiske og latinamerikanske smage, der giver en karakter af både varme og kraft. Den lune bulgursalat er lavet af ovnbagte grøntsager og frisket op med syrlig citron for balance. Server denne enkle vegetariske ret med aubergineskiver, der er grillet i ovnen, og velsmagende kørvel dressing.

Tags:Under 650 kcalVegetarisk
Allergener:mælksellerigluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Rød peberfrugt

85 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

20 g

Blandet salat

2 spsk

Aubergine, graffiti

3 dl

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Bulgur

(Indeholdergluten)

Panamad

Rødløg

Hvidløgsfed

Kørvel

Solsikkefrø

(Kan indeholdesesam, nødder, jordnødder)

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Olivenolie*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)343.455 kcal
Energi (kJ)1437.0156 kJ
Fedt20.8585 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat28.595 g
Sukker0.6 g
Protein7.4175 g
Salt1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær aubergine på langs til tynde skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Skær rødløg i både. Riv citronskal. Skær citron i både.

2

Fordel aubergine, peberfrugt og rødløg på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.]. Tilsæt hvidløg, citronskal og 1/2 Central American Style (stærk!). Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 20-25.

3

Bring vand*, grøntsagsbouillon og resterende Central American Style (stærk!) i kog i en gryde. Tilsæt bulgur. Kog i 2-3 min. Dæk til med låg. Tag gryden af varmen. Lad hvile under låg i 12-15 min.

4

Hak kørvel groft. Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.], 1/2 kørvel og et stort skvæt citronsaft i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

5

Bland bulgur, salat, et skvæt citronsaft, ovnbagt rødløg, peberfrugt og resterende kørvel i en skål. 

6

Anret bulgursalat i dybe tallerkener. Top med aubergine, solsikkefrø og citrondressing. Server med resterende citronbåde.