Orientalsk inspireret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Orientalsk inspireret kylling

Orientalsk inspireret kylling

med ingefærris og syrlig coleslaw

Forkæl familien med et orientalsk måltid i form af denne udsøgte kylling. Vi steger kylling med vores egen krydderiblanding som vi kalder Ginger Ninja, og vender den derefter i en skøn sauce med sojasauce, sød chilisauce og hvidløg. Vi serverer vores vidunderlige kylling med ingefærris og en syrlig coleslaw med gulerod, asiatisk mayonnaise og lime.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sesam
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 stk

Gulerod

½ stk

Lime

280 g

Kyllingebryst

150 g

Kålblanding, skåret

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

40 g

Sød chilisauce

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Jasminris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ spsk

Hvedemel (trin 4)

2 spsk

Vand (trin 4)

½ dl

Vand (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3335 kJ
Kalorier (kcal)797 kcal
Fedt28.9 g
Mættet fedt3.5 g
Kulhydrat90.9 g
Sukker20.6 g
Protein43.8 g
Salt5.1 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Lav ingefærris
1

Riv ingefær (uskrællet) fint. 

Opvarm olivenolie [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme. 

Svits ingefær [2 tsk | 4 tsk] i 30 sek, eller indtil velduftende. 

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered råvarer
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.

Steg kylling
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med Ginger Ninja og et nip salt i 3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt. 

Lav coleslaw
4

Bland et skvæt limesaft, asiatisk mayonnaise, og et nip salt og peber i en stor skål.

Vend gulerod og kålblanding i skålen.

Pisk hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk] og vand [2 spsk | 3 spsk] sammen til en jævning i en lille skål.

Lav sauce
5

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Tilsæt hvidløg, sojasauce, sød chilisauce, vand [½ dl | 1 dl] og et nip salt til stegepanden, og rør godt.

Tilsæt jævning under omrøring, og lad simre i 3-4 min, eller indtil tyknet. 

Tilsæt kylling, og vend sammen.

Server
6

Anret ingefærris, coleslaw og kylling på tallerkener. 

Top kylling med sauce.