Oreganokylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Oreganokylling

Oreganokylling

med ovnbagte rodfrugter & BBQ-sauce

Mør oreganokylling har hovedrollen i denne opskrift. Kyllingen marineres i oregano og svitses derefter gylden, inden den bages færdig i ovnen sammen med kartofler, peberfrugt og rødløg. Server med en super god BBQ-sauce og top med persille.

Tags:
Under 650 kcal
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Kyllingebouillon

300 g

Rodfrugtsmix

125 g

Cherrytomater

300 g

Kartofler

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

280 g

Kyllingebryst

1 g

Oregano, tørret

1 pose

Kruspersille

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)434 kcal
Energi (kJ)1817 kJ
Fedt2.88 g
Mættet fedt0.8 g
Kulhydrat58.17 g
Sukker21.1 g
Protein40.27 g
Salt2 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet), gulerod (uskrællet), pastinak (uskrællet) og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel rodfrugter på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Bag i ovnen i 30-35 min. TIP: Brug to bageplader, hvis der ikke er plads nok.

Forbered grøntsager
2

Skær rødløg i både. Halver cherrytomater. Hak persille groft.

Forbered kylling
3

Fordel rødløg og cherrytomater på bagepladen med rodfrugter, når de har 25 min tilbage i ovnen. Vend kylling med oregano og en smule olivenolie* i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. 

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Steg kylling i 2-3 min på hver side. Overfør til bagepladen med rodfrugter og grøntsager, og bag med i de resterende 15-20 min. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Opvarm BBQ-sauce
5

Tilsæt bouillon, BBQ-sauce og vand* [1 dl | 2 dl] til stegepanden, når der er 5 min tilbage, og bring i kog. Sænk til lav varme, og lad simre i 6-7 min. Krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret grøntsager, rodfrugter og kylling på tallerkener. Øs BBQ-sauce over. Top med persille.