HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconOne Pan Ravioli
topBanner
One-pan ravioli

One-pan ravioli

med pangrattato & spinat

En cremet ravioli er perfekt mad, når tiden er knap, og sultne mave skriger efter mad. Vi starter med at stege zucchini og pangrattato. Zucchini og ravioli får lov til at koge færdig i en velsmagende og smuk sauce, der får en vidunderlig grøn farve af spinat og pesto. En perfekt hverdagsret, der laves på under en halv time!

Tags:Hurtig
Allergener:ægglutenmælksulfitterselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Hvidløgsfed

200 ml

Ravioli med ricotta & spinat

(Indeholderæg, gluten, mælk)

60 g

Madlavningsfløde

4 g

Grøn pesto

(Indeholdermælk, sulfitter)

30 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 pose

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

60 g

Panko

(Indeholdergluten)

2 spsk

Basilikum

Spinat

Zucchini

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1497.077 kJ
Kalorier (kcal)357.81 kcal
Fedt28.117 g
Mættet fedt11 g
Kulhydrat17.4666 g
Sukker5.4 g
Protein7.426 g
Salt1.8 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Hak hvidløg fint. Skær zucchini i 1 cm tern. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Bland panko, revet ost og en smule olivenolie* i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pankoblanding i 2-3 min, eller indtil gylden. Overfør til en skål. 

3

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande. Svits hvidløg i 30 sek. Tilsæt zucchini, og steg i 2-3 min. Krydr med et nip salt* og peber*.

4

Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, pesto og vand* [2 spsk | 4 spsk] til panden, og rør rundt. Tilsæt ravioli, og bring i kog. Skru ned til middel varme, og lad simre i 5-7 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt spinat, og rør rundt indtil den er faldet sammen. 

5

Hak basilikum fint.

6

Anret ravioli i dybe tallerkener. Drys med pangrattato og basilikum.