
Oksekødswok
med stegte grøntsager & peanuts
Er I sultne, men trætte efter en lang dag? Så er det en god dag at lave oksekødsstrimler med grøntsager og nudler. Denne ret er nemlig hurtig at lave, og det er praktisk at alt bliver blandet sammen og serveret i en stegepande. At det går hurtigt er dog ikke ensbetydende med, at det er kedeligt! Vi tilsætter både pak choi og peberfrugt, og retten får masser af smag fra woksauce og sojasauce. Hvis der skulle blive rester, smager det også rigtig godt koldt dagen efter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
20 g
Peanuts
1 stk
Rødløg
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
200 g
Oksekødsstrimler
150 g
Fuldkornsnudler
(Indeholder Hvede, Gluten)
200 g
Pak choi
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
1 stk
Rød peberfrugt
Fremgangsmåde
Bring en gryde med vand* i kog. Skær peberfrugt i 1 cm strimler. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak pak choi groft. Hak peanuts groft.
Tilsæt nudler og et nip salt* til det kogende vand*, og kog i 1-2 min, eller indtil ‘al dente’. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand*.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg peberfrugt og rødløg i 3-4 min. Tilsæt pak choi, steg i yderligere 1 min, og overfør til en skål.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Steg oksekød i 2-3 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kødet er sikkert at spise, når det har en flot stegeskorpe.
Kom grøntsager tilbage i stegepanden, og sluk for varmen. Tilsæt woksauce, sojasauce, nudler og et skvæt vand*, og rør godt rundt indtil gennemvarmet. Smag til med salt* og peber*.
Anret nudler og oksekød i dybe tallerkener. Drys med peanuts.