HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconOksekødswok
topBanner
Oksekødswok

Oksekødswok

med stegte grøntsager & peanuts

Er I sultne, men trætte efter en lang dag? Så er det en god dag at lave oksekødsstrimler med grøntsager og nudler. Denne ret er nemlig hurtig at lave, og det er praktisk at alt bliver blandet sammen og serveret i en stegepande. At det går hurtigt er dog ikke ensbetydende med, at det er kedeligt! Vi tilsætter både pak choi og peberfrugt, og retten får masser af smag fra woksauce og sojasauce. Hvis der skulle blive rester, smager det også rigtig godt koldt dagen efter.

Tags:HurtigBørnevenligUnder 650 kcal
Allergener:jordnødderglutensojasesamsulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

20 g

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

25 ml

Rødløg

150 g

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

75 g

Oksekødsstrimler

Fuldkornsnudler

(Indeholdergluten)

Pak choi

Asiatisk woksauce

(Indeholdergluten, soja, sesam, sulfitter)

Rød peberfrugt

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1617.5344 kJ
Kalorier (kcal)386.6 kcal
Fedt6.0775 g
Mættet fedt1 g
Kulhydrat67.24 g
Sukker11.4 g
Protein13.215 g
Salt3.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med vand* i kog. Skær peberfrugt i 1 cm strimler. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak pak choi groft. Hak peanuts groft.

2

Tilsæt nudler og et nip salt* til det kogende vand*, og kog i 1-2 min, eller indtil ‘al dente’. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand*.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg peberfrugt og rødløg i 3-4 min. Tilsæt pak choi, steg i yderligere 1 min, og overfør til en skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Steg oksekød i 2-3 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kødet er sikkert at spise, når det har en flot stegeskorpe.

5

Kom grøntsager tilbage i stegepanden, og sluk for varmen. Tilsæt woksauce, sojasauce, nudler og et skvæt vand*, og rør godt rundt indtil gennemvarmet. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret nudler og oksekød i dybe tallerkener. Drys med peanuts.