topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Oksekødswok

Oksekødswok

med stegte grøntsager & peanuts

Er I sultne, men trætte efter en lang dag? Så er det en god dag at lave oksekødsstrimler med grøntsager og nudler. Denne ret er nemlig hurtig at lave, og det er praktisk at alt bliver blandet sammen og serveret i en stegepande. At det går hurtigt er dog ikke ensbetydende med, at det er kedeligt! Vi tilsætter både pak choi og peberfrugt, og retten får masser af smag fra woksauce og sojasauce. Hvis der skulle blive rester, smager det også rigtig godt koldt dagen efter.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Peanuts

1 stk

Rødløg

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

200 g

Oksekødsstrimler

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

200 g

Pak choi

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

1 stk

Rød peberfrugt

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)324 kcal
Energi (kJ)1354 kJ
Fedt0.91 g
Mættet fedt0.3 g
Kulhydrat65.95 g
Sukker10.9 g
Protein10.7 g
Salt3.7 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med vand* i kog. Skær peberfrugt i 1 cm strimler. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak pak choi groft. Hak peanuts groft.

Kog nudler
2

Tilsæt nudler og et nip salt* til det kogende vand*, og kog i 1-2 min, eller indtil ‘al dente’. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand*.

Wok grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg peberfrugt og rødløg i 3-4 min. Tilsæt pak choi, steg i yderligere 1 min, og overfør til en skål.

Steg oksekød
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Steg oksekød i 2-3 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kødet er sikkert at spise, når det har en flot stegeskorpe.

Tilsæt nudler
5

Kom grøntsager tilbage i stegepanden, og sluk for varmen. Tilsæt woksauce, sojasauce, nudler og et skvæt vand*, og rør godt rundt indtil gennemvarmet. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret nudler og oksekød i dybe tallerkener. Drys med peanuts.