topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Oksekødsstrimler

Oksekødsstrimler

med bulgursalat, græsk salatost & tzatziki

Spændende bulgursalat med tomater, persille og græsk salatost. Vi topper den skønne salat med sprøde, lige tilpas krydrede oksekødsstrimler. Selvfølgelig har vi haft tid til at mikse en dejlig tzatsiki sammen, som fuldender retten. Så er det spisetid!

Tags:
Hurtig
Stærk
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Agurk

170 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

2 stk

Hvidløgsfed

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

50 g

Græsk salatost

200 g

Oksekødsstrimler

8 g

Panamad

1 stk

Rødløg

1 stk

Tomat

2 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

7.5 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)421 kcal
Energi (kJ)1763 kJ
Fedt5.52 g
Mættet fedt2.7 g
Kulhydrat68.89 g
Sukker14 g
Protein15.1 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand* [7,5 dl I 15 dl] i kog i en gryde. Tilsæt bulgur og grøntsagsbouillon, og kog i 9-10 min eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra gennem en si, og kom bulgur tilbage i gryden.

Lav tzatziki
2

Pres eller hak hvidløg fint. Del agurk på langs, skrab kerner ud med en teske, og riv groft. Bland yoghurt, agurk og 1/3 af hvidløg i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Forbered grøntsager
3

Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak tomat fint. Snit forårsløg fint. Hak persille fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg og resterende hvidløg i 1-2 min. 

Steg oksekød
4

Skru blusset op til høj varme. Tilsæt oksekød og Central American Style [1/2 tsk | 1 tsk], og steg i 2-3 min, eller indtil gennemstegt. Krydr med et nip salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er sikkert at spise, når det har en flot stegeskorpe på alle sider.

Lav bulgursalat
5

Tilsæt gulerod, tomat, smuldret salatost [1/2 pakke, 2P], halvdelen af persille og halvdelen af forårsløg til gryden med bulgur. Tilsæt en smule olivenolie* og et nip salt* og peber*, og rør godt rundt.

Server
6

Anret bulgursalat i dybe tallerkener. Top med oksekød og overskydende stegesky fra panden. Drys med resterende persille og forårsløg. Server med tzatziki.