HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconOksekødsstrimler
topBanner
Oksekødsstrimler

Oksekødsstrimler

med bulgursalat, græsk salatost & tzatziki

Spændende bulgursalat med tomater, persille og græsk salatost. Vi topper den skønne salat med sprøde, lige tilpas krydrede oksekødsstrimler. Selvfølgelig har vi haft tid til at mikse en dejlig tzatsiki sammen, som fuldender retten. Så er det spisetid!

Tags:StærkHurtig
Allergener:selleriglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 stk

Agurk

170 g

Bulgur

(Indeholdergluten)

2 stk

Hvidløgsfed

75 g

Yoghurt

(Indeholdermælk)

1 stk

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

1 stk

Oksekødsstrimler

2 stk

Central American Style

1 stk

Rødløg

1 pose

Tomat

7.5 dl

Gulerod

Forårsløg

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1762.5728 kJ
Kalorier (kcal)421.265 kcal
Fedt5.6682 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat69.0487 g
Sukker14.1 g
Protein15.095 g
Salt1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [7,5 dl I 15 dl] i kog i en gryde. Tilsæt bulgur og grøntsagsbouillon, og kog i 9-10 min eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra gennem en si, og kom bulgur tilbage i gryden.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Del agurk på langs, skrab kerner ud med en teske, og riv groft. Bland yoghurt, agurk og 1/3 af hvidløg i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

3

Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak tomat fint. Snit forårsløg fint. Hak persille fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg og resterende hvidløg i 1-2 min. 

4

Skru blusset op til høj varme. Tilsæt oksekød og Central American Style [1/2 tsk | 1 tsk], og steg i 2-3 min, eller indtil gennemstegt. Krydr med et nip salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er sikkert at spise, når det har en flot stegeskorpe på alle sider.

5

Tilsæt gulerod, tomat, smuldret salatost [1/2 pakke, 2P], halvdelen af persille og halvdelen af forårsløg til gryden med bulgur. Tilsæt en smule olivenolie* og et nip salt* og peber*, og rør godt rundt.

6

Anret bulgursalat i dybe tallerkener. Top med oksekød og overskydende stegesky fra panden. Drys med resterende persille og forårsløg. Server med tzatziki.