Skip to main content
Oksekødslasagne med to slags ost
Oksekødslasagne med to slags ost

Oksekødslasagne med to slags ost

med syrlig pinjekerne-rucolasalat

Slip din indre italienske kok løs med vores Oksekødslasagne med to slags ost. Denne klassiske lasagne med basilikumduftende rucolasalat er en hyldest til Italiens enkle, men smagfulde madlavning - perfekt når du vil have noget forførende lækkert og ekstra ostet, som hele familien vil elske.

Tags:
Comfort Food
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

390 g

Hakkede tomater

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Gulerod

1 stk

Løg

200 g

Mornaysauce

(Indeholder: Mælk)

200 g

Friske Lasagneplader

(Indeholder: Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

4 g

Bouillon

40 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

20 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Sesam, Rug, Jordnødder, Spelt, Gluten, Nøtter, Byg, Havre)

40 g

Rucola

1 stk

Citrusfrugt

125 g

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

225 g

Hakket oksekød

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

1 dl

Vand til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til kød

½ dl

Mælk til sauce

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)4327 kJ
Kalorier (kcal)1034 kcal
Fedt54.3 g
Mættet fedt24.4 g
Kulhydrat76.5 g
Sukker12.9 g
Protein57.9 g
Salt7.1 g

Fremgangsmåde

Steg kød
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg oksekød med salt i 4-5 min, eller indtil brunet. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav kødsauce
2

Hak skalotteløg, gulerod og hvidløg fint.

Tilsæt skalotteløg og gulerod til stegepanden, og steg i 2-4 min, eller indtil let bløde.

Tilsæt hvidløg, Hvide Løjer & Urter og bouillon, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt hakkede tomater, vand, sukker, salt og et nip peber.

Sænk til middel varme, og lad simre i 5-10 min.

Bland mornaysauce og mælk i en lille skål.

Lav lasagne
3

Fordel kødsauce i et ildfast fad. Top med lasagneplader. Fordel mornaysauce ovenpå, og top med lasagneplader. Fortsæt med resterende kødsauce, lasagneplader og mornaysauce.

Hæld væde fra mozzarella.

Drys med finrevet ost, riv stykker af mozzarella hen over, dæk til med sølvpapir, og bag i ovnen i 25-35 min. 

Fjern sølvpapiret, når der er 10 min tilbage, og bag i resterende tid, eller indtil osten er gylden.

Rist pinjekerner
4

Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. 

Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Overfør til en stor skål.

Lav salat
5

Skyl rucola.

Halver citrusfrugt.

Bland rucola, et skvæt citrusfrugtsaft, olivenolie og salt i skålen med pinjekerner.

Server
6

Server lasagne direkte på spisebordet med salat.