Skip to main content
Nemme mexicanske veggiebidder-tacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Nemme mexicanske veggiebidder-tacos

Nemme mexicanske veggiebidder-tacos

med cajunkrydret coleslaw og spicy jalapeño

Taco-tirsdag eller taco-fredag? Du bestemmer! Vi steger pulled beans, som lynhurtigt får den perfekte tacosmag af at blive stegt med vores Tex-Mex krydderiblanding. Vi laver en fantastisk tomatsalsa, med en karakteristisk smag af koriander. Vi bygger vores tacos med pulled beans, tomatsalsa, coleslaw og en lækker cajunmayo. Og så lidt jalapeño til de modige!

Tags:
Vegetarisk
Mælkefri
Hurtig
Lynhurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Snittet kålsalat

240 g

Pulled beans

(Indeholder: Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

½ stk

Løg

1 stk

Koriander

1 stk

Lime

2 stk

Tomat

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

5 g

Tex-Mex

1 stk

Jalapeno

1 stk

Salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til stegning

½ dl

Vand til vegetarprotein

½ tsk

Salt til vegetarprotein

1 spsk

Vand til dressing

¼ tsk

Salt til salsa

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3595 kJ
Kalorier (kcal)859 kcal
Fedt39.2 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat82.5 g
Sukker10.7 g
Protein41.9 g
Salt6.8 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Hak tomat og løg fint.

Skær jalapeño i tynde skiver.

Hak koriander groft.

Skær lime i både.

Skær roden af salat, og skil bladene ad.

Steg bønner
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt pulled beans med Tex-Mex, vand, salt og et nip peber, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet.

Imens, bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og vand i en lille skål.

Lav tomatsalsa
3

Bland tomat, løg, et stort skvæt limesaft, koriander, salt og et nip peber i en skål.

Bland snittet kålsalat, et skvæt limesaft og halvdelen af cajunmayonnaise i en stor skål.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Smør tortillabrød med resterende cajunmayonnaise.

Fyld med coleslaw, salat, pulled beans og tomatsalsa.

Top med jalapeño.

TIP: Undlad jalapeñoen, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.