
Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på rejetacos med masser af spændende tilbehør. Den smukkeste cajunmayo laver du selv på få minutter. Tomatsalsaen byder på et perfekt miks af salt og surt. Jalapeños giver retten styrke.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
5 g
Tex-Mex
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede)
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde spor af: Selleri)
2 stk
Tomat
1 stk
Citrusfrugt
1 pose
Koriander
1 stk
Chili
1 stk
Løg
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
150 g
Rejer
(Indeholder: Sulfitter, Krebsdyr Kan indeholde spor af: Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)
2 spsk
Hvedemel (trin 3)

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Hak tomat og rødløg fint.
Skær jalapeno i tynde skiver.
Hak koriander groft.
Skær lime i både.
Hak rejer groft på et andet skærebræt.

Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand i en lille skål.
Bland tomat, koriander og et stort skvæt limesaft i en anden skål.

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], Tex-Mex og rødløg i en skål.
Vend rejer i skålen indtil helt dækket.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer og rødløg i 3 min, eller indtil gennemstegt.
VIGTIGT: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Imens, bland snittet kålsalat, et skvæt limesaft og cajunmayonnaise [1 spsk | 2 spsk] i en skål.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Smør tortillabrød med cajunmayonnaise.
Fyld med coleslaw, rejer og tomatsalsa.
Top med jalapeno.