Skip to main content
Mexicanske rejetacos

Mexicanske rejetacos

med cajunkrydret coleslaw og spicy jalapeno

4.3
(528)

Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på rejetacos med masser af spændende tilbehør. Den smukkeste cajunmayo laver du selv på få minutter. Tomatsalsaen byder på et perfekt miks af salt og surt. Jalapeños giver retten styrke.

Tags:
Nem
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Sulfitter
Krebsdyr

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

5 g

Tex-Mex

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede)

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde spor af: Selleri)

2 stk

Tomat

1 stk

Citrusfrugt

1 pose

Koriander

1 stk

Chili

1 stk

Løg

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

150 g

Rejer

(Indeholder: Sulfitter, Krebsdyr Kan indeholde spor af: Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)664 kcal
Energi (kJ)2777 kJ
Fedt27.5 g
Mættet fedt3.1 g
Kulhydrat73.9 g
Sukker10.3 g
Kostfibre9.9 g
Protein25.4 g
Salt3.2 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Hak tomat og rødløg fint.

Skær jalapeno i tynde skiver.

Hak koriander groft.

Skær lime i både.

Hak rejer groft på et andet skærebræt. 

Bland cajunmayonnaise
2

Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand i en lille skål.

Bland tomat, koriander og et stort skvæt limesaft i en anden skål.

Paner rejer
3

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], Tex-Mex og rødløg i en skål.

Vend rejer i skålen indtil helt dækket.

Steg rejer og rødløg
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer og rødløg i 3 min, eller indtil gennemstegt. 

VIGTIGT: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Bland coleslaw
5

Imens, bland snittet kålsalat, et skvæt limesaft og cajunmayonnaise [1 spsk | 2 spsk] i en skål.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Smør tortillabrød med cajunmayonnaise.

Fyld med coleslaw, rejer og tomatsalsa.

Top med jalapeno.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image