Skip to main content
Nem krydret chilikylling

Nem krydret chilikylling

med pak choi-ris og spicy srirachamayonnaise

Goan xacuti er en krydret karryblanding, der stammer fra Goa i Indien. Den ristede krydderiblanding er yderst traditionel, og i aften skal vi bruge den til at lave en nem og velsmagende ret med kylling og jasminris vendt i pak choi og spidskål. Hele herligheden toppes med cremet srirachamayonnaise, og så er maden klar.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

½ g

Chiliflager

1 stk

Pak choi

8 g

Goan Xacuti

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

300 g

Kyllingebryststrimler

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

1 stk

Løg

40 g

Sød chilisauce

150 g

Spidskål, skåret

16 g

Majsstivelse

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

2 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Smør til ris

Næringsindhold

Energi (kJ)3813 kJ
Kalorier (kcal)911 kcal
Fedt39.7 g
Mættet fedt8.2 g
Kulhydrat96.2 g
Sukker20.9 g
Protein48.3 g
Salt5.3 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

Imens, hak pak choi groft.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Paner kylling
2

Kom kylling i en dyb tallerken, og dup tør med køkkenrulle.

Drys med Goan Xacuti, majsstivelse og et nip salt, og vend sammen indtil kyllingen er dækket.

Steg kylling
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling og rødløg i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Sænk til middel varme.

Tilsæt sojasauce, chiliflager og sød chilisauce.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt. - Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
4

Vend pak choi, spidskål og smør i gryden med færdig ris.

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med kylling.

Server med srirachamayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image