Skip to main content
Nem koreansk svine- og kalvekødsbowl
Nem koreansk svine- og kalvekødsbowl

Nem koreansk svine- og kalvekødsbowl

med sprød slaw og jasminris

I aften frister vi med en fantastisk 'alt-i-én'-bowl med masser af smage og farver. Vi bygger vores lynhurtige bowl med jasminris, svine- og kalvekød stegt med koreansk BBQ-sauce og sojasauce, coleslaw med citrusfrugt, spidskål og chili, knasende peanuts, frisk koriander og cremet sort sesammayonnaise.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Mælkefri
Comfort Food
Allergener:
Gluten
Sesam
Soja
Jordnødder

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citrusfrugt

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder: Gluten, Sesam, Soja)

150 g

Spidskål, skåret

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 stk

Koriander

150 g

Jasminris

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)

4 g

Bouillon

20 ml

Sojasauce

(Indeholder: Gluten, Soja)

75 g

Koreansk BBQ-sauce

(Indeholder: Sesam, Soja)

1 g

Chiliflager

1 stk

Løg

1 stk

Avocado

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

1 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)4065 kJ
Kalorier (kcal)971 kcal
Fedt54 g
Mættet fedt10.9 g
Kulhydrat88.2 g
Sukker15 g
Kostfibre8.9 g
Protein40.6 g
Kolesterol0.3 mg
Salt7.4 g
Potassium475.8 mg
Calcium67.7 mg
Iron1 mg

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg hakket kød
2

Hak løg fint.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød og løg i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt BBQ-sauce, bouillon, sojasauce og vand, og lad simre i 1-2 min.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav slaw
3

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Halver citrusfrugt.

Bland spidskål, chiliflager, et skvæt citrusfrugtsaft og salt i en mellemstor skål.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
4

Anret ris, kød, avocado og slaw på tallerkener.

Top kød med peanuts og koriander.

Server med sesammayonnaise.