I aften frister vi med en fantastisk 'alt-i-én'-bowl med masser af smage og farver. Vi bygger vores lynhurtige bowl med jasminris, svine- og kalvekød stegt med koreansk BBQ-sauce og sojasauce, coleslaw med citrusfrugt, spidskål og chili, knasende peanuts, frisk koriander og cremet sort sesammayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citrusfrugt
50 g
Vegansk sesammayonnaise
(Indeholder: Gluten, Sesam, Soja, Hvede)
150 g
Spidskål, skåret
250 g
Hakket svine-/kalvekød
1 stk
Koriander
150 g
Jasminris
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)
4 g
Bouillon
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
75 g
Koreansk BBQ-sauce
(Indeholder: Soja, Sesam)
1 g
Chiliflager
1 stk
Løg
1 stk
Avocado
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til stegning
1 dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til salat
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Hak rødløg fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød og rødløg i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt BBQ-sauce, kyllingebouillon, sojasauce og vand, og lad simre i 1-2 min.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.
Halver citrusfrugt.
Bland spidskål, chiliflager, et skvæt citrusfrugtsaft og salt i en mellemstor skål.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret ris, kød, avocado og slaw på tallerkener.
Top kød med peanuts og koriander.
Server med sesammayonnaise.