Skip to main content
Nem koreansk svine- og kalvekødsbowl
Nem koreansk svine- og kalvekødsbowl

Nem koreansk svine- og kalvekødsbowl

med sprød slaw og jasminris

I aften frister vi med en fantastisk 'alt-i-én'-bowl med masser af smage og farver. Vi bygger vores lynhurtige bowl med jasminris, svine- og kalvekød stegt med koreansk BBQ-sauce og sojasauce, coleslaw med citrusfrugt, spidskål og chili, knasende peanuts, frisk koriander og cremet sort sesammayonnaise.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Sesam
Soja
Hvede
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citrusfrugt

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder: Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

150 g

Spidskål, skåret

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 stk

Koriander

150 g

Jasminris

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)

4 g

Bouillon

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

75 g

Koreansk BBQ-sauce

(Indeholder: Soja, Sesam)

1 g

Chiliflager

1 stk

Løg

1 stk

Avocado

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

1 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)4077 kJ
Kalorier (kcal)974 kcal
Fedt54 g
Mættet fedt10.9 g
Kulhydrat88.9 g
Sukker15.3 g
Protein40.7 g
Salt8.1 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg hakket kød
2

Hak rødløg fint.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød og rødløg i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt BBQ-sauce, kyllingebouillon, sojasauce og vand, og lad simre i 1-2 min.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav slaw
3

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Halver citrusfrugt.

Bland spidskål, chiliflager, et skvæt citrusfrugtsaft og salt i en mellemstor skål.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
4

Anret ris, kød, avocado og slaw på tallerkener.

Top kød med peanuts og koriander.

Server med sesammayonnaise.