Elsker du en god burger men har ikke lyst til brødet? Så er vores 'Naked' svine- og kalvekødscheeseburger med løgrelish lige noget for dig! Her møder bøffen en bund af salat og tomat, og toppes med ost og en sød og syrlig relish. Ved siden af kommer der fritter og hjemmelavet burgerdressing, så oplevelsen af "burger night" stadig er intakt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kartofler
1 stk
Gulerod
1 stk
Rødbede
250 g
Hakket svine-/kalvekød
25 g
Rasp
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Rødløg
25 g
Umamisauce
(Indeholder Sesam, Soja, Hvede, Gluten, Bløddyr)
50 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
1 stk
Tomat
100 g
Romainesalat
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
8 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
½ tsk
Salt til kartofler
½ spsk
Olie til stegning
1 spsk
Smør til karamelliserede løg
½ tsk
Sukker til karamelliserede løg
¼ tsk
Salt til karamelliserede løg
2 spsk
Vand til karamelliserede løg
1
Æg til bøffer
¼ tsk
Salt til bøffer
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler, gulerod og rødbede (uskrællede) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.
Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt umamisauce, smør, vand, sukker og salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.
Overfør til en skål.
Imens, skær tomat i tynde skiver.
Skær roden af salat, og skil bladene ad. Hak groft.
Bland hakket svine-/kalvekød, æg, rasp, halvdelen af Hello Sunrise, salt og et nip peber i en stor skål.
Form fars til bøffer (1 pr. person).
Opvarm olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.
Steg bøffer i 4-5 min, eller indtil gennemstegt.
Top med gouda, og dæk til med låg i 30 sek, eller indtil osten er smeltet.
VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, bland mayonnaise, resterende Hello Sunrise og et nip peber i en lille skål.
Anret fritter, salat og tomat på tallerkener.
Top salat med bøf og relish.
Server med burgerdressing.