Skip to main content
Misostegt svinekød

Misostegt svinekød

med stegte grøntsager og frisk forårsløg

3.7
(65)

Miso er en pasta lavet af sojabønner, som er yderst populær i japansk madlavning. I aften steger vi kød, peberfrugt og zucchini, og blander dem derefter i en sauce med misopasta, sojasauce og hvidløg. Vi serverer vores misostegt svinekød med luftige ris, ristede sesamfrø og frisk forårsløg.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sesam

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Zucchini

30 g

Misopasta

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Forårsløg

150 g

Langkornede hvide ris

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

5 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 dl

Vand (trin 5)

3 tsk

Sukker (trin 5)

½ spsk

Hvedemel (trin 5)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)629 kcal
Energi (kJ)2630 kJ
Fedt13.4 g
Mættet fedt3.8 g
Kulhydrat82.9 g
Sukker15.5 g
Kostfibre4.7 g
Protein41.1 g
Salt5.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min.

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Rist sesamfrø
2

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist sesamfrø [½ pakke, 2P] i 2-3 min, eller indtil gyldne, og overfør til en lille skål.

Forbered råvarer
3

Imens, skær peberfrugt i 2 cm tern.

Skær zucchini i 1 cm halve skiver.

Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt og peber.

Steg kød
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød i 2-3 min, eller indtil let brunet.

Tilsæt peberfrugt og zucchini, og steg videre 
i 3-4 min, eller indtil grøntsagerne er bløde og kødet er gennemstegt.

Krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt

Tilsæt misosauce
5

Imens, snit forårsløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland misopasta, sojasauce [1/2 pakke, 2P], 
hvidløg, vand [1 dl | 2 dl], sukker [1 spsk | 2 spsk] og hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk] i en lille skål.

Sænk til middel varme.

Tilsæt misosauce til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med svinekød og grøntsager.

Drys med sesamfrø og forårsløg.