Middelhavsinspireret sej 'en papillote'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavsinspireret sej 'en papillote'

Middelhavsinspireret sej 'en papillote'

med kalamataoliven og urtebagte kartofler

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften laver vi perfekt festmad - middelhavsinspireret sej 'en papillote', hvilket betyder, at fisken er pakket ind og fyldt med tomat, kalamataoliven, løg, hvidløg og middelhavskrydderier. Vi laver også urtebagte kartofler med oregano og en syrlig citronyoghurt.

Tags:
Under 650 kcal
Hvedefri
Klimavenlig
Klimavenlig
Allergener:
Fisk
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

4 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Tomat

40 g

Kalamataoliven

1 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Citron

500 g

Kartofler

1 g

Oregano, tørret

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk Kan indeholde Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2523 kJ
Kalorier (kcal)603 kcal
Fedt37.1 g
Mættet fedt12.6 g
Kulhydrat393.2 g
Sukker10.6 g
Protein59.1 g
Salt2.4 g

Redskaber

Bageplade
Ildfast fad

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med oregano, salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered råvarer
2

Imens, hak tomat og rødløg groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Halver oliven.

Skær citron [½ stk, 2P] i både.

Skær smør [2 spsk | 4 spsk] i små tern.

Lav grøntsagsfyld
3

Bland tomat, oliven, rødløg, hvidløg, Middelhavsdrøm, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Bland yoghurt, et skvæt citronsaft og et stort nip peber i en lille skål.

Forbered fisk
4

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og peber.

Placer fisk på et stykke bagepapir i et ildfast fad, og top med smør og grøntsagsfyld.

Bag fisk
5

Fold bagepapiret sammen til en pakke, og rul kanterne sammen, så pakken lukkes.

Bag i ovnen i 12-13 min, eller indtil gennemtilberedt, når kartoflerne har 13 min tilbage.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret fisk, grøntsager og kartofler på tallerkener. 

Top med smør fra pakken. 

Server med citronbåde og citronyoghurt.