Taco tirsdag eller taco fredag? Du bestemmer! Vi steger pulled beans, som lynhurtigt får den perfekte tacosmag af at steges med vores Tex-Mex krydderiblanding. Vi laver en fantastisk tomatsalsa, med en karakteristisk smag af koriander. Vi bygger vores tacos med pulled beans, tomatsalsa, coleslaw og en lækker cajunmayo. Og så lidt jalapeño til de modige!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
75 g
Snittet kålsalat
5 g
Tex-Mex
2 stk
Tomat
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
1 stk
Jalapeno
½ stk
Løg
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Gulerod
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Hak tomat og løg [1/2 stk, 2P] fint.
Skær jalapeno i tynde skiver.
Hak koriander groft.
Skær lime i både.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt pulled beans med Tex-Mex, et skvæt vand, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet.
Imens, bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand i en lille skål.
Bland tomat, løg, et stort skvæt limesaft og koriander i en skål, og krydr med et nip salt og peber.
Bland snittet kålsalat [1/2 pose, 2P], gulerod, et skvæt limesaft og cajunmayonnaise [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Smør tortillabrød med cajunmayonnaise.
Fyld med coleslaw, pulled beans og tomatsalsa.
Top med jalapeno.
TIP: Undlad jalapenoen, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.