Mexicanske rejetacos
med cajunkrydret coleslaw og stærk jalapeño
Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på en rejetacos med masser af spændende tilbehør. Den smukkeste cajunmayo laver du selv på få minutter. Tomatsalsaen byder på en perfekt miks af salt og surt. Jalapeños giver retten styrke.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
5 g
Tex-Mex
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Snittet salat (kål, savoy, gulerod)
2 stk
Tomat
1 stk
Lime, økologisk
1 pose
Koriander
1 stk
Jalapeno
1 stk
Rødløg
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
2 spsk
Hvedemel (trin 3)
Fremgangsmåde
Hak tomat fint. Hak rødløg fint. Skær jalapeño i tynde skiver. Hak koriander groft. Skær lime i både. Hak rejer groft på et andet skærebræt.
Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand* i en lille skål. Bland tomat, halvdelen af koriander og et stort skvæt limesaft i en anden skål.
Bland hvedemel* [2 spsk | 4 spsk], Tex-Mex og rødløg i en skål. Vend rejer i skålen indtil helt dækket.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rejer og rødløg i 3 min.
Bland snittet salat, et skvæt limesaft og cajunmayo [1 spsk | 2 spsk] i en skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.
Smør tortillabrød med cajunmayo. Fyld med coleslaw, rejer og tomatsalsa. Top med jalapeño og resterende koriander.