HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMexicanske Rejetacos
topBanner
Mexicanske rejetacos

Mexicanske rejetacos

med cajunkrydret coleslaw og stærk jalapeño

Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på en rejetacos med masser af spændende tilbehør. Den smukkeste cajunmayo laver du selv på få minutter. Tomatsalsaen byder på en perfekt miks af salt og surt. Jalapeños giver retten styrke.

Tags:One Pan
Allergener:ægsennepglutensulfitterkrebsdyr

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

50 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

5 g

Tex-Mex

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholdergluten)

150 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

2 stk

Tomat

1 stk

Lime, økologisk

1 pose

Koriander

1 stk

Jalapeño

1 stk

Rødløg

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

150 g

Vannameirejer

(Indeholdersulfitter, krebsdyr)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Hvedemel* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3034 kJ
Kalorier (kcal)725 kcal
Fedt29 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat84 g
Sukker9 g
Protein30 g
Salt3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Hak tomat fint. Hak rødløg fint. Skær jalapeño i tynde skiver. Hak koriander groft. Skær lime i både. Hak rejer groft på et andet skærebræt.

2

Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand* i en lille skål. Bland tomat, halvdelen af koriander og et stort skvæt limesaft i en anden skål.

3

Bland hvedemel* [2 spsk | 4 spsk], Tex-Mex og rødløg i en skål. Vend rejer i skålen indtil helt dækket.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rejer og rødløg i 3 min.

5

Bland snittet salat, et skvæt limesaft og cajunmayo [1 spsk | 2 spsk] i en skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.

6

Smør tortillabrød med cajunmayo. Fyld med coleslaw, rejer og tomatsalsa. Top med jalapeño og resterende koriander.