Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på rejetacos med masser af spændende tilbehør. Den smukkeste cajunmayo laver du selv på få minutter. Tomatsalsaen byder på et perfekt miks af salt og surt. Jalapeños giver retten styrke.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Mayonnaise
(IndeholderÆg, Sennep)5 g
Tex-Mex
8 stk
Små tortillabrød
(IndeholderGluten)150 g
Snittet salat (kål, savoy, gulerod)
2 stk
Tomat
1 stk
Lime, økologisk
1 pose
Koriander
1 stk
Jalapeño
1 stk
Rødløg
4 g
Ay Cajun-ba
(IndeholderSulfitter)150 g
Rejer
(IndeholderSulfitter, KrebsdyrKan indeholdeBløddyr, Fisk, Gluten, Sesam, Æg, Sulfitter, Mælk, Krebsdyr, Soja, Sennep)2 spsk
Hvedemel (trin 3)
Hak tomat fint. Hak rødløg fint. Skær jalapeño i tynde skiver. Hak koriander groft. Skær lime i både. Hak rejer groft på et andet skærebræt.
Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba og et skvæt vand* i en lille skål. Bland tomat, halvdelen af koriander og et stort skvæt limesaft i en anden skål.
Bland hvedemel* [2 spsk | 4 spsk], Tex-Mex og rødløg i en skål. Vend rejer i skålen indtil helt dækket.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rejer og rødløg i 3 min.
Bland snittet salat, et skvæt limesaft og cajunmayo [1 spsk | 2 spsk] i en skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.
Smør tortillabrød med cajunmayonnaise. Fyld med coleslaw, rejer og tomatsalsa. Top med jalapeño og resterende koriander.