
Mexicanske portobellotacos
med peberfrugt og avocadoslaw
Er I en familie der elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på mexicanske portobellotacos. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, avocadoslaw med kål og koriander, stegt portobello, peberfrugt og hvidløg, og fraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Portobello
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Rødløg
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
150 g
Spidskål, skåret
1 stk
Hvidløgsfed
5 g
Tex-Mex
1 stk
Avocado
Ikke inkluderet i din måltidskasse
¼ tsk
Salt (trin 3)
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær svampe i 1 cm skiver. Skær peberfrugt i 1 cm strimler. Skær lime i både. Pluk koriander. Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svampe og peberfrugt i 5-7 min, eller indtil bløde og let brunet.
Tilsæt rødløg og Tex-Mex, og steg videre i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere 30 sek. Krydr med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern. Bland spidskål, koriander, avocado og et stort skvæt limesaft i en mellemstor skål, og krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 5 min.
Fyld tortillabrød med avocadoslaw og grøntsager. Dryp med fraiche. Server med resterende avocadoslaw og limebåde.