topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicanske portobellotacos

Mexicanske portobellotacos

med peberfrugt og avocadoslaw

Er I en familie der elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på mexicanske portobellotacos. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, avocadoslaw med kål og koriander, stegt portobello, peberfrugt og hvidløg, og fraiche.

Tags:
Kalorielet
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Portobello

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Rødløg

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Hvidløgsfed

5 g

Tex-Mex

1 stk

Avocado

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)641 kcal
Energi (kJ)2680 kJ
Fedt23.1 g
Mættet fedt6.5 g
Kulhydrat78.6 g
Sukker13.5 g
Protein18.7 g
Salt2.8 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær svampe i 1 cm skiver. Skær peberfrugt i 1 cm strimler. Skær lime i både. Pluk koriander. Pres eller hak hvidløg fint.

Steg svampe og peberfrugt
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svampe og peberfrugt i 5-7 min, eller indtil bløde og let brunet.

Tilsæt løg og Tex-Mex
3

Tilsæt rødløg og Tex-Mex, og steg videre i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere 30 sek. Krydr med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*.

Bland avocadoslaw
4

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern. Bland spidskål, koriander, avocado og et stort skvæt limesaft i en mellemstor skål, og krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 5 min.

Server
6

Fyld tortillabrød med avocadoslaw og grøntsager. Dryp med fraiche. Server med resterende avocadoslaw og limebåde.