topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicanske oksekødstacos

Mexicanske oksekødstacos

med cajunkrydret smør og sprød rødkålsslaw

I aften laver vi fantastiske tacos fyldt med en masse spændende ingredienser. Vi steger oksekød, som får den perfekte mexicanske smag af at blive stegt med vores færdige krydderiblanding Tex-Mex. Vi fylder vores tacos med oksekød, en sprød rødkålsslaw med gulerod og en spicy pico de gallo med tomat, rødløg, lime og koriander. Vi topper med cajunsmør, og så er maden klar til at nydes.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

225 g

Hakket oksekød

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 g

Rødkål, skåret

2 stk

Gulerod

1 stk

Lime

1 stk

Rødløg

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

5 g

Tex-Mex

1 pose

Koriander

125 g

Cherrytomater

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

2 spsk

Smør (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4022 kJ
Kalorier (kcal)961 kcal
Fedt59.4 g
Mættet fedt19.5 g
Kulhydrat69.6 g
Sukker15.4 g
Protein33 g
Salt5.5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Lav cajunsmør
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær lime i både.

Smelt smør [2 spsk I 4 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt hvidløg, Ay Cajun-ba og et stort skvæt limesaft, og rør rundt.

Overfør til en lille skål.

Lav rødkålsslaw
2

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Bland gulerod, rødkål, mayonnaise, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en skål, og stil til side.

Lav pico de gallo
3

Hak cherrytomater og rødløg fint.

Pluk koriander, og riv groft.

Bland tomat, rødløg, et skvæt limesaft, koriander og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en lille skål.

TIP: Spring korianderen over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til smagen.

Steg oksekød
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg oksekød med Tex-Mex og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyld tortillabrød med rødkålsslaw, oksekød og pico de gallo.

Top med cajunsmør.