I aften laver vi fantastiske tacos fyldt med en masse spændende ingredienser. Vi steger oksekød, som får den perfekte mexicanske smag af at blive stegt med vores færdige krydderiblanding Tex-Mex. Vi fylder vores tacos med oksekød, en sprød rødkålsslaw med gulerod og en spicy pico de gallo med tomat, rødløg, lime og koriander. Vi topper med cajunsmør, og så er maden klar til at nydes.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
225 g
Hakket oksekød
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 g
Rødkål, skåret
2 stk
Gulerod
1 stk
Lime
1 stk
Rødløg
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Hvidløgsfed
5 g
Tex-Mex
1 pose
Koriander
125 g
Cherrytomater
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
2 spsk
Smør (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær lime i både.
Smelt smør [2 spsk I 4 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt hvidløg, Ay Cajun-ba og et stort skvæt limesaft, og rør rundt.
Overfør til en lille skål.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland gulerod, rødkål, mayonnaise, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en skål, og stil til side.
Hak cherrytomater og rødløg fint.
Pluk koriander, og riv groft.
Bland tomat, rødløg, et skvæt limesaft, koriander og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en lille skål.
TIP: Spring korianderen over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til smagen.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg oksekød med Tex-Mex og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyld tortillabrød med rødkålsslaw, oksekød og pico de gallo.
Top med cajunsmør.