HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMexicansk Krydret Sej
topBanner
Mexicansk krydret sej

Mexicansk krydret sej

med frisk pico de gallo og mild avocadocreme

I aften tager vi en kulinarisk tur til Mexico, og tilbereder en fantastisk mexicansk krydret sej. Vidunderligt tilbehør er luftige hvidløgsris, en mild avocadocreme med lime og fraiche og en spicy pico de gallo med tomat, rødløg, persille og lime.

Tags:Under 650 kcal
Allergener:FiskMælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Sej

(IndeholderFisk)

150 g

Basmatiris

1 stk

Tomat

1 stk

Lime

½ stk

Rødløg

5 g

Tex-Mex

½ stk

Avocado

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Hvidløgsfed

75 g

Yoghurt

(IndeholderMælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ efter behov

Salt (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)609 kcal
Energi (kJ)2547 kJ
Fedt22.02 g
Mættet fedt5.8 g
Kulhydrat65.81 g
Sukker6.3 g
Protein30.18 g
Salt3.5 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie [½ spsk | 1 spsk] i en stor gryde på middel varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

 

2

Skær tomat i 1 cm tern. Hak rødløg [½ stk, 2P] fint. Skær lime i både. Hak persille fint.

 

3

Bland tomat, rødløg, persille, et skvæt limesaft, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

 

4

Krydr fisk med Tex-Mex og et nip salt. Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

5

Halver avocado [1/2 stk, 2P], fjern sten og grav indmad ud med en ske. Mos avocado med yoghurt og et skvæt limesaft i en lille skål. Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.

 

6

Anret ris, fisk og pico de gallo i dybe tallerkener. Top med avocadocreme.