topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk inspireret kuller

Mexicansk inspireret kuller

med krydret ris og spicy 'veracruz'-sauce

Har du aldrig hørt om 'veracruz'-sauce? Det er en mexicansk sauce med klassiske middelhavsingredienser. Vores 'veracruz'-sauce indeholder tomat, hvidløg, jalapeno og oliven. Vi serverer vores sauce med krydret ris med gulerødder og lime, sprødstegt kuller med cajunkrydderier og frisk oregano.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Hvedefri
Allergener:
Fisk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

5 g

Tex-Mex

1 stk

Gulerod

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

½ pakke

Hakkede tomater

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Jalapeno

20 g

Kalamataoliven

1 pose

Oregano

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

½ stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Sukker (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2636 kJ
Kalorier (kcal)630 kcal
Fedt19.5 g
Mættet fedt6.1 g
Kulhydrat73.2 g
Sukker11.8 g
Protein37.9 g
Salt3.5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme. 

Svits Tex-Mex og halvdelen af Ay Cajun-ba i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered råvarer
2

Imens, hak løg fint. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Flæk jalapeno, fjern kerner, og hak fint.

Hak oliven [½ pakke, 2P] groft.

Lav 'veracruz'-sauce
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.

Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg og jalapeno, og steg videre i 30 sek.

Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl], hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], oliven, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og lad simre i 7-8 min. 

TIP: Spring jalapenoen over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad. 

Steg fisk
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt, peber og resterende Ay Cajun-ba.

Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Tilsæt gulerod
5

Imens, pluk oregano.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær citron [½ stk, 2P] i både.

Tilsæt gulerod og limesaft til gryden med færdig ris, og vend sammen.

Smag til med salt og peber. 

Server
6

Anret ris og fisk i dybe tallerkener.

Top med 'veracruz'-sauce og oregano.