topBanner
Mexicansk inspirerede bønner

Mexicansk inspirerede bønner

med quinoa & tortillachips

Jamen, lad os kalde det en vegetarisk hverdags variant af taco aften. Middagen serveres i et smidigt og nemt bowl format og er klar på hurtige 20 minutter. Steg bønner sammen med en smagseksplosion til krydderiblanding lavet af peberfrugter, ristet chili og urter, samt tomatpuré og hvidløg. Server i en skål sammen med quinoa og top med tomatsalsa, ristet majs, revet mozzarella og frisk koriander. Spis med en gaffel, eller glem takt og tone og spis med de medfølgende tortillachips.

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:sellerimælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 pakke

Sorte bønner

4 g

Hello Mexico

100 g

Quinoa

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 pose

Koriander

1 stk

Rødløg

1 stk

Lime

50 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

½ dåse

Tomatpuré

½ pose

Tortillachips

1 stk

Tomat

1 dåse

Majs

2 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand*

¼ tsk

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2718 kJ
Kalorier (kcal)650 kcal
Fedt19 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat84 g
Sukker13 g
Protein29 g
Salt5 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring vand*, quinoa og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Sænk til middel varme. Lad simre i 15 min.

Si vand fra. Hæld quinoa tilbage i gryden.

2

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skyl bønner under koldt vand* i en si.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær lime i både.

Hak tomat fint.

Hak koriander groft.

Skyl majs under koldt vand* i en si.

3

Opvarm en stegepande ved høj varme.

Steg majs i 2-3 min, eller indtil let forkullet.

Overfør til en skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg rødløg i 3-4 min.

Tilsæt bønner, Hello Mexico, hvidløg og et nip salt*. Steg i 2 min.

Tilsæt tomatpuré [½ dåse, 2 pers.] og vand* [1 dl, 2 pers. | 2 dl, 4 pers.]. Lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

5

Vend tomat, koriander (gem lidt til anretning), et skvæt limesaft og en smule olivenolie* i skålen med majs.

Krydr med salt* og peber*.

6

Anret quinoa og bønner i dybe tallerkener.

Top med tomatsalsa og revet ost.

Drys med resterende koriander.

Server med tortillachips [½ pose, 2 pers.].