Skip to main content
Mexicansk glaseret tofu og majssalsa
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk glaseret tofu og majssalsa

Mexicansk glaseret tofu og majssalsa

med jasminris og fraichedressing

Klar til en kulinarisk rejse? Vores farverige bowl med glaseret tofu, luftige jasminris og majssalsa giver dig en pause fra hverdagen og et pust af Mexico omkring middagsbordet. Nemt tilberedt og velsmagende vegetarisk mad, når det er allerbedst.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Hvedefri
Allergener:
Sulfitter
Soja
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

½ stk

Hvidløgsfed

35 g

Tomatpuré

12 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

2.5 g

Tex-Mex

180 g

Tofu

(Indeholder: Soja)

60 g

Spinat

1 stk

Avocado

1 stk

Tomat

½ stk

Majs

1 stk

Lime

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til glaze

1 spsk

Ketchup til glaze

¼ tsk

Salt til tofu

1 spsk

Smør til glaze

2 spsk

Vand til glaze

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3191 kJ
Kalorier (kcal)763 kcal
Fedt38.5 g
Mættet fedt11.8 g
Kulhydrat80.7 g
Sukker9.9 g
Protein14.4 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, skyl spinat, og hæld væde fra majs.

Halver lime.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern.

Hak tomat og spinat groft.

Bland majs, avocado, tomat, spinat, olivenolie, salt og et stort skvæt limesaft i en stor skål lige inden servering.

Bland dressing
3

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, hvidløg, mayonnaise og et nip salt og peber i en lille skål.

Bland glace
4

Bland balsamico, tomatpuré, Tex-Mex, salt og ketchup i en lille skål.

Skær tofu i 2 cm tern, og krydr med salt. 

Steg tofu
5

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg tofu i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden.

Tilsæt smør, glace og vand, og steg videre i 1 min, eller indtil vandet er fordampet og tofuen glaseret.

Server
6

Anret ris i skåle.

Top med majssalsa, tofu og dressing.