HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMexicansk Chorizogryde
topBanner
Mexicansk chorizogryde

Mexicansk chorizogryde

med sorte bønner & bulgur

Her byder vi på en vidunderlig opskrift, der lynhurtigt tager dig til Mexico! Vi laver en fantastisk gryderet med chorizo, hvidløg, peberfrugt ​​& sorte bønner. Spændende tilbehør er bouillonkogt bulgur, cremet mozzarella og koriander.

Tags:StærkHurtig
Allergener:glutensojasellerimælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

½ pose

Koriander

2 stk

Tomat

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

½ pakke

Sorte bønner

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

200 g

Chorizo-pølse

1 stk

Rød peberfrugt

170 g

Bulgur

(Indeholdergluten)

50 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

5 g

Tex-Mex

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

8 dl

Vand* (trin 2)

efter behov

Sukker* (trin 4)

½ dl

Vand* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3364.9192 kJ
Kalorier (kcal)804.235 kcal
Fedt26.966 g
Mættet fedt10.2 g
Kulhydrat93.5481 g
Sukker25 g
Protein40.5663 g
Salt6.8 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Hak løg groft. Skær tomat og peberfrugt i 2 cm tern. Skyl bønner [1/2 pakke, 2P] under koldt vand* i et dørslag. Skær chorizo i 1 cm skiver.

2

Bring vand* [8 dl | 16 dl] i kog i en gryde. Tilsæt bulgur og grøntsagsbouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra gennem en si, og kom bulgur tilbage i gryden.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg chorizo, hvidløg, løg, tomat og peberfrugt i 3-4 min. Sænk til middel varme.

4

Tilsæt bønner, hakkede tomater, vand* [1/2 dl | 1 dl], sojasauce [1/2 pakke, 2P], Tex-Mex, et nip sukker*, salt* og peber*, og lad simre i 5 min.

5

Hak koriander [1/2 pose, 2P] groft.

6

Anret bulgur og chorizogryde i dybe tallerkener. Top med revet mozzarella. Drys med koriander.