
Her byder vi på en vidunderlig opskrift, der lynhurtigt tager dig til Mexico! Vi laver en fantastisk gryderet med chorizo, hvidløg, peberfrugt & sorte bønner. Spændende tilbehør er bouillonkogt bulgur, cremet mozzarella og koriander.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
½ pose
Koriander
2 stk
Tomat
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
½ pakke
Sorte bønner
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Grøntsagsbouillon
200 g
Chorizo-pølse
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Peberfrugt
170 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten)
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder: Mælk)
5 g
Tex-Mex
1 stk
Løg
8 dl
Vand (trin 2)
efter behov
Sukker (trin 4)
½ dl
Vand (trin 4)

Pres eller hak hvidløg fint. Hak løg groft. Skær tomat og peberfrugt i 2 cm tern. Skyl bønner [1/2 pakke, 2P] under koldt vand* i et dørslag. Skær chorizo i 1 cm skiver.

Bring vand* [8 dl | 16 dl] i kog i en gryde. Tilsæt bulgur og grøntsagsbouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra gennem en si, og kom bulgur tilbage i gryden.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg chorizo, hvidløg, løg, tomat og peberfrugt i 3-4 min. Sænk til middel varme.

Tilsæt bønner, hakkede tomater, vand* [1/2 dl | 1 dl], sojasauce [1/2 pakke, 2P], Tex-Mex, et nip sukker*, salt* og peber*, og lad simre i 5 min.

Hak koriander [1/2 pose, 2P] groft.

Anret bulgur og chorizogryde i dybe tallerkener. Top med revet mozzarella. Drys med koriander.