Skip to main content
Mexicansk chorizogryde

Mexicansk chorizogryde

med sorte bønner & bulgur

3.9
(324)

Her byder vi på en vidunderlig opskrift, der lynhurtigt tager dig til Mexico! Vi laver en fantastisk gryderet med chorizo, hvidløg, peberfrugt ​​& sorte bønner. Spændende tilbehør er bouillonkogt bulgur, cremet mozzarella og koriander.

Tags:
Hurtig
Stærk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ pose

Koriander

2 stk

Tomat

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

½ pakke

Sorte bønner

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

200 g

Chorizo-pølse

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Peberfrugt

170 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten)

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder: Mælk)

5 g

Tex-Mex

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

8 dl

Vand (trin 2)

efter behov

Sukker (trin 4)

½ dl

Vand (trin 4)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)804.2 kcal
Energi (kJ)3364.9 kJ
Fedt26.9 g
Mættet fedt10.1 g
Kulhydrat93.5 g
Sukker25 g
Kostfibre26.7 g
Protein40.6 g
Salt6.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Pres eller hak hvidløg fint. Hak løg groft. Skær tomat og peberfrugt i 2 cm tern. Skyl bønner [1/2 pakke, 2P] under koldt vand* i et dørslag. Skær chorizo i 1 cm skiver.

Kog bulgur
2

Bring vand* [8 dl | 16 dl] i kog i en gryde. Tilsæt bulgur og grøntsagsbouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra gennem en si, og kom bulgur tilbage i gryden.

Steg chorizo & grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg chorizo, hvidløg, løg, tomat og peberfrugt i 3-4 min. Sænk til middel varme.

Tilsæt bønner
4

Tilsæt bønner, hakkede tomater, vand* [1/2 dl | 1 dl], sojasauce [1/2 pakke, 2P], Tex-Mex, et nip sukker*, salt* og peber*, og lad simre i 5 min.

Hak koriander
5

Hak koriander [1/2 pose, 2P] groft.

Server
6

Anret bulgur og chorizogryde i dybe tallerkener. Top med revet mozzarella. Drys med koriander.