Mexicansk chorizo-burritobowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk chorizo-burritobowl

Mexicansk chorizo-burritobowl

med hvidløgskogte ris og stegt majssalsa

Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her byder vi nemlig på et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille jeres sult. Vi bygger vores mexicanske bowl med hvidløgsris, sprødstegt chorizo, majssalsa med tomat og lime, fraiche og frisk koriander!

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Chorizo-pølse

(Indeholder Mælk)

1 dåse

Tomatpuré

5 g

Tex-Mex

1 dåse

Majs

½ stk

Lime

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 pose

Koriander

150 g

Basmatiris

2 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Sukker (trin 4)

1 dl

Vand (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)677 kcal
Energi (kJ)2833 kJ
Fedt28.5 g
Mættet fedt9.3 g
Kulhydrat85 g
Sukker16.1 g
Protein23.9 g
Salt4.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Pres eller hak hvidløg fint. 

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende. 

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler! 

Steg majs
2

Opvarm en stor stegepande på høj varme.

Steg majs i 3-4 min, eller indtil brunet, og overfør til en skål.

Forbered råvarer
3

Skær chorizo i 1 cm halve skiver.

Skær tomat i 2 cm tern.

Hak koriander groft.

Halver lime [1/2 stk, 2P].

Steg chorizo
4

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Steg chorizo i 2-3 min.

Tilsæt Tex-Mex og Ay Cajun-ba, og steg videre i 1 min.

Tilsæt tomatpuré, vand [1 dl | 2 dl], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet.

Lav majssalsa
5

Vend tomat, koriander, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og limesaft [1/2 spsk | 1 spsk] i skålen med majs.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med chorizo og majssalsa. 

Dryp med fraiche [1/2 pakke, 2P].

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image