
Marokkansk inspirerede kikærter
med tomatcouscous
Se her, en perfekt ret, når det skal gå hurtigt! En varmende, cremet gryderet med kikærter, grøntsager, knuste tomater og kokosmælk smagt til med en velsmagende krydderiblanding fra Mellemøsten. Server med varm couscous blandet med friske tomater og persille, og nyd en middag, du oplever med alle dine sanser.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Gulerod
4 g
Grøntsagsbouillon
2 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Bredbladet persille
125 ml
Kokosmælk
1 pakke
Finthakkede tomater
pakke
Hakkede tomater
20 g
Mandler
(Indeholder Nødder)
1 stk
Tomat
4 g
Saha-Ras
100 g
Couscous
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 pakke
Kikærter
1 stk
Rødløg
60 g
Spinat
Ikke inkluderet i din måltidskasse
¼ tsk
Salt
2.5 dl
Vand
Fremgangsmåde
Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt grøntsagsbouillon, couscous og en smule olivenolie*. Rør rundt. Tag gryden af varmen. Dæk til med låg. Lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.
Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv gulerod (uskrællet). Pres eller hak hvidløg fint. Skyl kikærter under koldt vand* i en si.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg og gulerod i 3-4 min. Tilsæt kikærter, hvidløg og Saha-Ras. Steg i 1 min.
Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk [1/2 pakke, 2 pers.], vand* [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.] og salt*. Lad simre i 4-5 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt spinat. Rør indtil spinaten er faldet sammen. Smag til med salt* og peber*.
Hak mandler groft. Hak persille groft. Hak tomat groft. Vend tomat og 1/2 persille i gryden med couscous.
Anret tomatcouscous og kikærter i dybe tallerkener. Top med mandler og resterende persille.