topBanner
Marokkansk inspirerede kikærter

Marokkansk inspirerede kikærter

med tomatcouscous

Se her, en perfekt ret, når det skal gå hurtigt! En varmende, cremet gryderet med kikærter, grøntsager, knuste tomater og kokosmælk smagt til med en velsmagende krydderiblanding fra Mellemøsten. Server med varm couscous blandet med friske tomater og persille, og nyd en middag, du oplever med alle dine sanser.

Tags:VegetariskHurtigUnder 600 kcal
Allergener:glutensellerinødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

100 g

Couscous

(IndeholderglutenKan indeholdeKan indeholde spor af soja)

1 stk

Rødløg

1 pakke

Kikærter

1 pose

Spinat

1 stk

Gulerod

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

2 stk

Hvidløgsfed

½ pakke

Kokosmælk

1 pose

Bredbladet persille

1 pakke

Finthakkede tomater

20 g

Mandler

(Indeholdernødder)

1 stk

Tomat

4 g

Saha-Ras

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand*

¼ tsk

Salt*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2393 kJ
Kalorier (kcal)572 kcal
Fedt22 g
Mættet fedt12 g
Kulhydrat65 g
Sukker13 g
Protein21 g
Salt1 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring vand* i kog i en gryde.Tilsæt grøntsagsbouillon, couscous og en smule olivenolie*. Rør rundt.Tag gryden af varmen. Dæk til med låg. Lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skær rødløg i tynde, halve skiver.Riv gulerod (uskrællet).Pres eller hak hvidløg fint.Skyl kikærter under koldt vand* i en si.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.Steg rødløg og gulerod i 3-4 min.Tilsæt kikærter, hvidløg og Saha-Ras. Steg i 1 min.

4

Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk [1/2 pakke, 2 pers.], vand* [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.] og salt*. Lad simre i 4-5 min, eller indtil let tyknet.Tilsæt spinat. Rør indtil spinaten er faldet sammen.Smag til med salt* og peber*.

5

Hak mandler groft.Hak persille groft. Hak tomat groft.Vend tomat og 1/2 persille i gryden med couscous.

6

Anret tomatcouscous og kikærter i dybe tallerkener.Top med mandler og resterende persille.