Marokkansk inspirerede kikærter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marokkansk inspirerede kikærter

Marokkansk inspirerede kikærter

med tomatcouscous

Se her, en perfekt ret, når det skal gå hurtigt! En varmende, cremet gryderet med kikærter, grøntsager, knuste tomater og kokosmælk smagt til med en velsmagende krydderiblanding fra Mellemøsten. Server med varm couscous blandet med friske tomater og persille, og nyd en middag, du oplever med alle dine sanser.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Nødder
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod

4 g

Grøntsagsbouillon

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

125 ml

Kokosmælk

1 pakke

Finthakkede tomater

pakke

Hakkede tomater

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder)

1 stk

Tomat

4 g

Saha-Ras

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 pakke

Kikærter

1 stk

Rødløg

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt

2.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)387 kcal
Energi (kJ)1619 kJ
Fedt9.5 g
Mættet fedt0.9 g
Kulhydrat51.9 g
Sukker1.4 g
Protein15.9 g
Salt2.2 g

Fremgangsmåde

Kog couscous
1

Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt grøntsagsbouillon, couscous og en smule olivenolie*. Rør rundt. Tag gryden af varmen. Dæk til med låg. Lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv gulerod (uskrællet). Pres eller hak hvidløg fint. Skyl kikærter under koldt vand* i en si.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg og gulerod i 3-4 min. Tilsæt kikærter, hvidløg og Saha-Ras. Steg i 1 min.

Lav sauce
4

Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk [1/2 pakke, 2 pers.], vand* [1/2 dl, 2 pers. | 1 dl, 4 pers.] og salt*. Lad simre i 4-5 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt spinat. Rør indtil spinaten er faldet sammen. Smag til med salt* og peber*.

Bland tomatcouscous
5

Hak mandler groft. Hak persille groft. Hak tomat groft. Vend tomat og 1/2 persille i gryden med couscous.

Server
6

Anret tomatcouscous og kikærter i dybe tallerkener. Top med mandler og resterende persille.