
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Forkæl familie og venner med disse syndige og forførende hjemmelavede fritter, som vi vender med persille-hvidløgssmør, og derefter topper med trøffelolie og finrevet ost. Fritterne serveres med mayonnaise.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
8 ml
Trøffelolie
4 stk
Hvidløgsfed
80 g
Finrevet ost
(Indeholder: Æg, Mælk)
500 g
Kartofler
1 stk
Kruspersille
1 spsk
Smør til smør
¼ tsk
Salt til smør

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter.
Skræl hvidløgsfed.
Fordel fritter på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Placer hvidløgsfed i et hjørne, og dryp med olivenolie.
Bag fritter i 25-35 min, indtil bløde, og hvidløg i 10 min, indtil bløde.

Imens, hak persille fint.
Bland smør, persille, bagt hvidløg og salt i en lille skål.

Vend fritter med hvidløgssmør.

Anret fritter på tallerkener, og top med trøffelolie og finrevet ost.
Server med mayonnaise.