Skip to main content
Ostetoppede trøffelfritter

Ostetoppede trøffelfritter

2 portioner | med hvidløgssmør og mayonnaisedip

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Forkæl familie og venner med disse syndige og forførende hjemmelavede fritter, som vi vender med persille-hvidløgssmør, og derefter topper med trøffelolie og finrevet ost. Fritterne serveres med mayonnaise.

Allergener:
Æg
Sennep
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

8 ml

Trøffelolie

4 stk

Hvidløgsfed

80 g

Finrevet ost

(Indeholder: Æg, Mælk)

500 g

Kartofler

1 stk

Kruspersille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til smør

¼ tsk

Salt til smør

Næringsindhold

Energi (kJ)2513 kJ
Kalorier (kcal)601 kcal
Fedt38.5 g
Mættet fedt13.7 g
Kulhydrat48.1 g
Sukker3.8 g
Kostfibre3.5 g
Protein18.7 g
Salt2.1 g
Potassium1150 mg

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag fritter og hvidløg
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter.

Skræl hvidløgsfed.

Fordel fritter på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Placer hvidløgsfed i et hjørne, og dryp med olivenolie.

Bag fritter i 25-35 min, indtil bløde, og hvidløg i 10 min, indtil bløde.

Lav hvidløgssmør
2

Imens, hak persille fint.

Bland smør, persille, bagt hvidløg og salt i en lille skål.

Tilsæt hvidløgssmør
3

Vend fritter med hvidløgssmør.

Server
4

Anret fritter på tallerkener, og top med trøffelolie og finrevet ost.

Server med mayonnaise.